Protein tozu önerisi

Hocam bütçe 1000 TL veya daha fazla yaparım ancak benim gibi birisine pahalı protein tozları çok anlam ifade etmez spor yapmıyorum çünkü.

Ayrıca hocam muzlu nasıldır?

Sizin kullandığınız en iyi tat/ aroma hangisi.
Muzlusunu kullanmadım ancak çevremde bi kişi muzlusunu kullanmış ve hoşuna gitmemişti. Ben lansman indiriminden çikolata ve bisküvi aromalısını almıştım. Yani max 1k bütçe için protein ocean alabilirsiniz ama eğer 1.5/2k arasına çekebilirseniz eğer HIQ'yada bakabilirsiniz

O zaman Proteinocean whey protein çikolatalı alacağım.

Peki hocam ileride spora başlarsam ne önerirsiniz?
Bütçe olarak sorun yok güzel kaliteli olsun ne kadarsa veririm.
Hardline HIQ Weider Supplementler Scitec Bigjoy tercih edilebilir aralarında bazılarının biraz fiyat farkı var özellikle Weider.

Muzlusunu kullanmadım ancak çevremde bir kişi muzlusunu kullanmış ve hoşuna gitmemişti. Ben lansman indiriminden çikolata ve bisküvi aromalısını almıştım. Yani Max 1K bütçe için Proteinocean alabilirsiniz ama eğer 1.5/2k arasına çekebilirseniz eğer HIQ'ya da bakabilirsiniz.

HIQ ile tadlarında fark göremedim ben belki kaliteleri farklıdırda çok önemli olduğunu sanmıyorum olympia değilim sonuçta.

Instagram'da kaslı filozof diye bir sayfa var, oradan Proteinocean'ı gördüm ve iş birliği sayesinde Proteinocean whey protein 630 TL.

Sizce Proteinocean whey protein alınır mı?

Kullanım amacı: Tariflerde kullanmak, spor filan yapmıyorum sadece yürüyüş + diyet için

Ayrıca hangi aroma daha iyidir?

Daha iyisi varsa bütçeyi artırıp alabilirim ama zaten kas yapmak gibi bir amacım olmadığından bu yeter diye düşünüyorum.
Almışken Weider,Optimum,Multipower,Scitec gibi kaliteli protein tozu markaları al. Paran yetmezse tavuk göğsü devam tat istersen tatlandırıcı alabilirsin. Kreatin kullanabilirsin eğer fitness yapacaksan.

O zaman Proteinocean whey protein çikolatalı alacağım.

Peki hocam ileride spora başlarsam ne önerirsiniz?
Bütçe olarak sorun yok güzel kaliteli olsun ne kadarsa veririm.
Birde hocam başlar başlamaz tozlara yönelmeyin hiç bir supplement vaz geçilmez değildir. Onun yerine vitamin takviyesi alabilirsiniz ama 2-3 ay spor yaptıktan sonra supplement alabilirsiniz kendi düşüncem tabi ki bu.

Hardline HIQ Weider Supplementler Scitec Bigjoy tercih edilebilir aralarında bazılarının biraz fiyat farkı var özellikle Weider.
Weider piyasanın babasıdır (bana göre) ama baya cep yakar bilginiz olsun. Onun dışında protein tozu dışında alternatif supplement olarak hardline bigjoy hiq kingsize vb. markalar tercih edilebilir. Hepsi supplementler sitesindede mevcut zaten

Weider piyasanın babasıdır (bana göre) ama baya cep yakar bilginiz olsun. Onun dışında protein tozu dışında alternatif supplement olarak hardline bigjoy hiq kingsize vb. markalar tercih edilebilir. Hepsi supplementler sitesindede mevcut zaten
Dediğim gibi hocam Weider ile fiyat farkları çok ama piyasada babadır.

Ekstra olarak kilo verme + sıkılaşma (kas alımı) niyetiyle başlacaksanız eğer şekeri tamamen kademeli olarak kesmelisiniz. Aksi takdirde istediğin verimi alamazsın. Ara ara şeker&tatlı ihtiyacını karşılamak için tatlandırıcı,bal kullanarak tarifler yaparak tatlı ihtiyacını giderebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı