Protein tozu önerisi

Anladım bazıları su+ protein tozu yapıyor düz herhalde böyle durumlar için diyorsunuz.

Benim tek amacım yaptığım tariflere girdiği için almak.

Ayrıca tavuk ve yumurta sevmem kırmızı et tüketiyorum ve peynir türleri bol bol tüketiyorum potein ihtiyacı var mıdır bende?
Yumurta mutlaka tüketmelisin, tavuğa alternatif kırmızı et devamlı yiyebiliyorsan eğer sorun yok. Kırmızı et tüketemiyorsan alternatif tavuğa yöneliyoruz.

Anladım bazıları su+ protein tozu yapıyor düz herhalde böyle durumlar için diyorsunuz.

Benim tek amacım yaptığım tariflere girdiği için almak.

Ayrıca tavuk ve yumurta sevmem kırmızı et tüketiyorum ve peynir türleri bol bol tüketiyorum potein ihtiyacı var mıdır bende?
Evet idman sonrası shakera su koyup tüketiyor çoğu kişi ondan bahsediyorum, tarifler için alacağım diyip yumurta sevmiyorum dedin ama paylaşılan birçok tarifte yumurta mevcut :/

Instagram'da kaslı filozof diye bir sayfa var, oradan Proteinocean'ı gördüm ve iş birliği sayesinde Proteinocean whey protein 630 TL.

Sizce Proteinocean whey protein alınır mı?

Kullanım amacı: Tariflerde kullanmak, spor filan yapmıyorum sadece yürüyüş + diyet için.

Ayrıca hangi aroma daha iyidir?

Daha iyisi varsa bütçeyi artırıp alabilirim ama zaten kas yapmak gibi bir amacım olmadığından bu yeter diye düşünüyorum.

Proteinocean WPC80 kullanıyor bu da demek oluyor ki kuru madde bazında yaklaşık %80 protein oranı var bende kullanıyorum bu markanın bazı ürünlerini iş görüyor resmi bir marka öyle dümen çıkacağını sanmam.

Bütçe olarak sorun yok güzel kaliteli olsun ne kadarsa veririm.

Scitec, weider, muscletech, optimum kalitelidir.

Hocam maalesef düz yumurta yiyemiyorum ama

yulaf+süt+yumurta+çok az un ve kabartma tozu+ azıcık kaşar.

Böyle tarifler ile yiyorum sorun olmuyor.
Anladım yani vücudunuzu alıştırmaya çalışın sade haşlanmış yumurta yemeye ufak ufak zorlanıyorsanız yapacak birşey yok. Hamur işi ve yağ açısındanda aşırıya kaçmıyorsanız arkasını getirirsiniz her türlü

Anladım yani vücudunuzu alıştırmaya çalışın sade haşlanmış yumurta yemeye ufak ufak zorlanıyorsanız yapacak bir şey yok. Hamur işi ve yağ açısındanda aşırıya kaçmıyorsanız arkasını getirirsiniz her türlü.

Hocam bayağı o gün sadece mide bulantısı oluyor çok kötü bir histi o yüzden böyle yumurtanın içine girdiği tarifler yapıyorum.

Protein tozuda ek takviye olur tariflere girdiği için.

Ben ve çevremdekiler su ile kullanmayız tadı çok kötü oluyor. Laktozsuz süt bu açıdan iyi.

Hocam peki sizin fikriniz nedir?

Spor yapmayan sadece diyet + yürüyüş yapan.

Protein tozunu sadece tariflerde atıyorum omlet, krep vb. kullanan.

Tavuk ve (sade ) yumurta yemeyen.

(Yumurtanın içine girdiği tarifleri yiyorum ama sadece yumurta yiyemiyorum)

Biri için Proteinocean whey protein çikolatalı yeterli mi?

Yani bence spor yapmadığım için üst kalite proteinlere gerek yok gibi ama sizin fikrinizide dinlemek isterim.

Hocam peki sizin fikriniz nedir?

Spor yapmayan sadece diyet + yürüyüş yapan.

Protein tozunu sadece tariflerde atıyorum omlet, krep vb. kullanan.

Tavuk ve (sade ) yumurta yemeyen.

(Yumurtanın içine girdiği tarifleri yiyorum ama sadece yumurta yiyemiyorum)

Biri için Proteinocean whey protein çikolatalı yeterli mi?

Yani bence spor yapmadığım için üst kalite proteinlere gerek yok gibi ama sizin fikrinizide dinlemek isterim.
Hiç yoktan iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı