Protein tozu önerisi

Yumurta mutlaka tüketmelisin, tavuğa alternatif kırmızı et devamlı yiyebiliyorsan eğer sorun yok. Kırmızı et tüketemiyorsan alternatif tavuğa yöneliyoruz.

Evet idman sonrası shakera su koyup tüketiyor çoğu kişi ondan bahsediyorum, tarifler için alacağım diyip yumurta sevmiyorum dedin ama paylaşılan birçok tarifte yumurta mevcut :/

Yumurta mutlaka tüketmelisin, tavuğa alternatif kırmızı et devamlı yiyebiliyorsan eğer sorun yok. Kırmızı et tüketemiyorsan alternatif tavuğa yöneliyoruz.

Yumurtayı sade tüketemiyorum midem bulanıyor, çalışamıyorum vb.

Ama yumurtanın girdiği tariflerde pek sorun olmuyor.

Proteinocean WPC80 kullanıyor bu da demek oluyor ki kuru madde bazında yaklaşık %80 protein oranı var bende kullanıyorum bu markanın bazı ürünlerini iş görüyor resmi bir marka öyle dümen çıkacağını sanmam.

Bütçe olarak sorun yok güzel kaliteli olsun ne kadarsa veririm.

Scitec, weider, muscletech, optimum kalitelidir.

Sabah kahvaltılarında kaynatılmış yumurta tüketmeye bak derim, 3 tane tüketsen 19 gr protein alırsın.

Hocam maalesef düz yumurta yiyemiyorum ama

yulaf+süt+yumurta+çok az un ve kabartma tozu+ azıcık kaşar.

Böyle tarifler ile yiyorum sorun olmuyor.

Hocam maalesef düz yumurta yiyemiyorum ama

yulaf+süt+yumurta+çok az un ve kabartma tozu+ azıcık kaşar.

Böyle tarifler ile yiyorum sorun olmuyor.
Anladım yani vücudunuzu alıştırmaya çalışın sade haşlanmış yumurta yemeye ufak ufak zorlanıyorsanız yapacak birşey yok. Hamur işi ve yağ açısındanda aşırıya kaçmıyorsanız arkasını getirirsiniz her türlü

Hocam bayağı o gün sadece mide bulantısı oluyor çok kötü bir histi o yüzden böyle yumurtanın içine girdiği tarifler yapıyorum.

Protein tozuda ek takviye olur tariflere girdiği için.

Ben ve çevremdekiler su ile kullanmayız tadı çok kötü oluyor. Laktozsuz süt bu açıdan iyi.

Hocam peki sizin fikriniz nedir?

Spor yapmayan sadece diyet + yürüyüş yapan.

Protein tozunu sadece tariflerde atıyorum omlet, krep vb. kullanan.

Tavuk ve (sade ) yumurta yemeyen.

(Yumurtanın içine girdiği tarifleri yiyorum ama sadece yumurta yiyemiyorum)

Biri için Proteinocean whey protein çikolatalı yeterli mi?

Yani bence spor yapmadığım için üst kalite proteinlere gerek yok gibi ama sizin fikrinizide dinlemek isterim.

Hiç yoktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…