Yumurta mutlaka tüketmelisin, tavuğa alternatif kırmızı et devamlı yiyebiliyorsan eğer sorun yok. Kırmızı et tüketemiyorsan alternatif tavuğa yöneliyoruz.
Evet idman sonrası shakera su koyup tüketiyor çoğu kişi ondan bahsediyorum, tarifler için alacağım diyip yumurta sevmiyorum dedin ama paylaşılan birçok tarifte yumurta mevcut :/
Yumurta mutlaka tüketmelisin, tavuğa alternatif kırmızı et devamlı yiyebiliyorsan eğer sorun yok. Kırmızı et tüketemiyorsan alternatif tavuğa yöneliyoruz.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Proteinocean WPC80 kullanıyor bu da demek oluyor ki kuru madde bazında yaklaşık %80 protein oranı var bende kullanıyorum bu markanın bazı ürünlerini iş görüyor resmi bir marka öyle dümen çıkacağını sanmam.
Anladım yani vücudunuzu alıştırmaya çalışın sade haşlanmış yumurta yemeye ufak ufak zorlanıyorsanız yapacak birşey yok. Hamur işi ve yağ açısındanda aşırıya kaçmıyorsanız arkasını getirirsiniz her türlü
Anladım yani vücudunuzu alıştırmaya çalışın sade haşlanmış yumurta yemeye ufak ufak zorlanıyorsanız yapacak bir şey yok. Hamur işi ve yağ açısındanda aşırıya kaçmıyorsanız arkasını getirirsiniz her türlü.