Protein tozu önerisi

LorrieNN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770
Meslek
Öğrenci
Kiloluyum ve diyetle spora başladım. Günlük kalorimi alıyorum ama maddi durumum o kadar da yüksek değil, o yüzden tavuk vs. gibi kaynakları tasarruflu tüketiyorum. Kalori açığı bırakıyorum ve böyle olunca da günlük protein ihtiyacımın altında kalıyorum. 150 gr civarı protein almam gerekirken günlük 80-90 gr civarında dolaşıyorum. Protein tozu bakmaya başladım ama bütçem çok yüksek değil. Hemen almayacağım 1 hafta içinde falan alacağım. Şöyle bir şey buldum sizce alınır mı fiyatı aynı kalırsa? Ve 400 gr ne kadar süre gider?
https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işin zirvesi Optimum Nutrition'dır. O da çok pahalı. 18 yaşlarındayken günlük sadece karbonhidrat ve protein olarak 1 ölçek Optimum Whey kullanmıştım, gözle görülür şekilde kas yapmıştı sadece bir ölçek protein tozu. Biyolojik değeri gerçekten çok yüksek Optimum Whey'in. Fakât zaten yeterince protein alıyormuşsunuz, gerek yok böyle şeylere. Öyle devam edin kafanızı karıştırmayın protein tozuyla falan. Protein tozları ve aminoasitler ağır spor yapınca işlevsel oluyor genelde. Protein tozuna vereceğiniz parayı ete verin yani kısacası. 5.500 lira 2.2 kilo protein tozu, normal bir şey değil bu.

Güvenilir bir markadır hocam çok ta ucuza kaçmayın tehlikeli olabilir.
Hocam maksimum 2 hafta gidecek şeye 1000 TL vereceğime 5-6 kilo tavuk göğsü alırım.

Bir protein tozu servisi, markadan ve WPC değerinden dolayı değişiklik gösterebilir. Genel de 30grdır.
Eğer bütçen kısıtlı ise, tavuk göğüsü daha ucuz ve daha yüksek proteinlidir.

Hocam 400 gramı 1000 lira.

Hocam 150 gr. civarı protein almam lazım kilomun 1.5 katı kadar. Ben 80-90 gr alıyorum ancak.
Hocam yeterlidir, 80-90 gram protein az değil ki, etrafınıza bakın onun onda birini yiyiyordur normal birisi. Protein tozuna vereceğiniz parayı tavuğa verin. Fanteziye kaçıp kırmızı et falan yemeyin. Eldeki imkanı en iyi şekilde kullanın. Protein tozu her zaman lükstür. Bir asgari ücret veriyordum zamanında protein tozu, karbonhidrat ve aminoasit almaya ben. Kas kaybetmezsiniz korkmanıza lüzum yok, kas kaybetmek için enkaz altında falan kalmanız lazım. Zor bir şey kas kaybetmek. Sosyal medyada kas kaybettim diye spekülasyon yapan gerizekalı Youtuberlara bakmayın, su kaybediyor onlar, kas hücreleri doping de varsa inanılmaz su tutuyor. Kas çekirdeği dediğiniz şey çok zor kazanılır ve çok zor kaybedilir. Bol şans, kolaylıklar dilerim.

Hepinize teşekkürler hocam. Protein tozuna ayıracağım parayı tavuk göğsü ve balığa ayıracağım. İyi akşamlar hepinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı