Günlük 140 gram protein almam gerekiyor ve neredeyse her gün bu miktara yaklaşamıyorum bile. Spor a başlayalı 3 ay oldu ve yağ yakma dönemindeyim. Sizce protein tozu alınır mı? (açtığım ilk konudur hatam var ise mazur görünüz)
Saolun hocamBen antrenmandan önce ve antrenmandan sonra içiyorum 50G proteinimi protein tozdan alıyorum zararlı mı bilmem.
Alabilirsiniz hocam bigjoyun alt markasıydı içindeki ham madde değişmediyse alınır hala.
aynı ürün ben de 2 haftadır favda galiba 950 tl idi 700 olmuş bu haftasonu alacaksanız alın ben de alıcam denicektim zaten beraber deneyimleriz.Saolun hocam
Deneyimi mi yazarım hocam.(Yeniyimde konu'yu nasıl "Çözüldü" yazabilirim acaba?)aynı ürün ben de 2 haftadır favda galiba 950 tl idi 700 olmuş bu haftasonu alacaksanız alın ben de alıcam denicektim zaten beraber deneyimleriz.
Hallettim kendim.Deneyimi mi yazarım hocam.(Yeniyimde konu'yu nasıl "Çözüldü" yazabilirim acaba?)
Doktorlar yaazıyor mu bu tozlardan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.