Eurus.
Hectopat
17 yaşımda ilk protein ve karbonhidrat tozunu kullandım daha sonra bu olay 5 yıl falan aralıksız devam etti. protein tozu ile ilgili bir çok makale araştirma kaynak var safi zararlı demekte yanlış, yararlı demekte yanlış. Asıl sorular Aldığın proteini harcayabiliyormusun ? Antrenman şiddetin nedir? Kas Kütlen nedir? Günlük fiziksel hareketin nasıl ? Yattıği yerden protein tozu almak zararlı, nasıl zararlı kişi zaten yediği herseyden protein alıyor. Şöyle örnekliyeyim milli sporcuyum (sakatlıkla emekli oldum yakın denilebilecek bir zamanda
) bütün programlarımız milli takım antrenörleri yazdı beslenmeyi diyetisyenler falan. Yemekler buna göre yeniyor. Bir gün ben listenin dışına çıkıp 3 gün fazla fazla yedim
mesela 1 tavuk but yerine 3tane gibi tabi sabah aksam antrenmandan önce sonra protein takviyesi içiyoruz, mide zaten davul gibi haliyle antrenmanı etkiliyor ve antrenman şiddetide azaldı. 4. gün sabahı yataktan kalkamıyorum, nasıl yorgunum ama hogwarsın yapıminda taş taşımış gibiyim hemen gittik hastaneye test falan doktor karaciğerin çok yorulmuş protein ağırlık beslenme fazla protein alma dedi. 2 hafta yattım ölü gibi (tabi yediğim fırçanın haddi hesabı yok
) 3 günlük tıkınma yormuş, daha öncesi hiç boyle birsey olmamıştı cünkü programdan hiç çıkmamıştım
yani herşeyin alınması gerektiği kadar alınmalı ve profesyonel kişilerce yapılmalı. Agirlik döneminde eve yakın bir spor salonunda yapıyorum antrenmanı, bir cocuk vardı daha 3. Ayında salondaki antrenöre toz alsam daha iyi olmaz mi dedi adamda getirttiriz şöyle böyle olur dedi ikma etti. Sonra Cocugu henüz erken diye vazgeçirdiydik. Çalistiginiz kisilerin ne kadar bilgili olduğuda onemli kimse kafasına göre hareket etmeli, bu foruma sormak içinde gecerli sormaktan ziyade bir hastaneye gidip uzmanla hareke etmek gerek. Birçok makale bulabilirsin bence bulup okumanı öneririm.

Son düzenleme: