salamancalar
Hectopat
Arkadaşlar anladığım kadarıyla protein tozu, gerekli protein miktarına ulaşamadığınızda alınıyor, zararı veya yararı nedir? Supplement ne oluyor? Ve steroid ile farkları nedir?
Anladım teşekkürler, peki ben kendime protein sağlama konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Yani almam gereken şeyleri vs. Alabiliyorum. Yinede gerek varmı sizce protein tozunaAnabolik steroid sizin vücudunuzda saç dökülme sivilce gibi birçok sorun yaratır ve bazı organların büyümesinde sorun olur. Protein tozları ise düzenli kullanımda asla sorun yapmaz 16 yaşından sonra herkes düzenli kullanabilir.
Anladım teşekkürler, peki ben kendime protein sağlama konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Yani almam gereken şeyleri vs. alabiliyorum. Yine de gerek var mı sizce protein tozuna.
Creatin kas gelişiminemi katıkısı oluyorAntrenman öncesi creatin almanız çok daha mantıklı protein tozu sadece sağlıklı yoldan kilo almanız için. Bence gerek yok.
Creatin kas gelişiminemi katıkısı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.