Protein tozu yerine ne kullanılabilir?

Barış Tanyeli

Hectopat
KYK'da kalıyorum uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Pişirme gibi bir şansım yok mini buzdolabım var. Asıl amacım zayıflamak. Upper lower yapıyorum bir yandan kaslanmak da istiyorum. Yemekhanede çıkan şeyler çok yağlı.

KYK'da kalıyorum uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Pişirme gibi bir şansım yok mini buzdolabım var. Asıl amacım zayıflamak. Upper lower yapıyorum bir yandan kaslanmak da istiyorum. Yemekhanede çıkan şeyler çok yağlı.
Tost makinesi varsa tavuk al onu ince ince kes onda yap ben kykda öyle yapıyordum. Ya da yumurta alcan kantinden protein tozundaki bir servis proteini 3 yumurta beyazından alabilirsin yaklaşık olarak ya da a101 lerde lezite aç ye tavuk var 120 gram tavuk, onla idare etecen başka şans yok okul ve yurt yemekhaneleri çok yetersiz o konuda

Tost makinesi varsa tavuk al onu ince ince kes onda yap ben KYK'da öyle yapıyordum. Ya da yumurta alacaksın kantinden protein tozundaki bir servis proteini 3 yumurta beyazından alabilirsin yaklaşık olarak ya da A101'lerde lezite aç ye tavuk var 120 gram tavuk, onunla idare etecen başka şans yok okul ve yurt yemekhaneleri çok yetersiz o konuda.

Tost makinesi, cezve vb. şeyler yasak maalesef. Yarın A101'e gidip aç ye tavuğa bakarım teşekkürler.

Tost makinesi, cezve vb. şeyler yasak maalesef. Yarın A101'e gidip aç ye tavuğa bakarım teşekkürler.
Hocam o şekilde düşünürseniz kykda hayatta kalamazsınız 😂 onlar yasak değil yakalanmak yasak.(yakalanınca da bir şey yapmıyolar en kötü ihtimalle cihazı elinizden alıyorlar o ayrı) ilerde oda arkadaşlarınla ortak alırsanız vs aklınızda bulunsun . Önemli değil

Hocam o şekilde düşünürseniz kykda hayatta kalamazsınız 😂 onlar yasak değil yakalanmak yasak.(yakalanınca da bir şey yapmıyolar en kötü ihtimalle cihazı elinizden alıyorlar o ayrı) ilerde oda arkadaşlarınla ortak alırsanız vs aklınızda bulunsun . Önemli değil
Riske atmak istemiyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı