Prototype hata veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Tam zamanlı Herbokolog
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 570
İşlemci
Ryzen 5 2600
Prototype indirdim fakat oyuna girdiğimde bir hata ile karşılaşıyorum bir .dll sorunu sanırım. Oyun orijinal Steam'den aldım, nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Process Monitor kullanmaya ihtiyacım var mı?

Hata resmi (PNG):
20220415_002245.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirip kurmayı deneyin:

Olmaz ise rapor alın, başka DLL sorunlu olabilir:

@Umut Göksu GENÇ, sorunu çözüp çözmediğinizi belirtir misiniz? Diğer açtığınız konu ses ile ilgili fakat konuda da .DLL ile ilgili bir şeyler daha demişsin, 1 konuda 2 farklı hata var. Birisi oyunu açmıyor, birisi "ses almıyor." XAauido2.DLL hatası alıyorsan sesin gelip gelmediğini nasıl kontrol ettin?
Oyun açılmıyor ise konuya buradan devam edelim, ses ile ilgili rapor paylaşmanıza da gerek yoktu.

Ayrıca şu konum da biraz şüpheli geldi:
D:\SteamLibrary\steamapps\common\Prototype\prototypef.exe
🤔

@Umut Göksu GENÇ, sorunu çözüp çözmediğinizi belirtir misiniz? Diğer açtığınız konu ses ile ilgili fakat konuda da .DLL ile ilgili bir şeyler daha demişsin, 1 konuda 2 farklı hata var. Birisi oyunu açmıyor, birisi "ses almıyor." XAauido2.DLL hatası alıyorsan sesin gelip gelmediğini nasıl kontrol ettin?
Oyun açılmıyor ise konuya buradan devam edelim, ses ile ilgili rapor paylaşmanıza da gerek yoktu.

Ayrıca şu konum da biraz şüpheli geldi:
D:\SteamLibrary\steamapps\common\Prototype\prototypef.exe
🤔
Hocam şöyle normalde oyuna girebiliyorum, menüde takılıyorum ama ses hiç gelmiyor eğer sesi önemsemeyip oynamak istersem de yeni oyun başlattığımda oyun tam başlarken ipucu yazan bir ekran var yazı yarıda kalıyordu ve oyun kapanıyordu. Aynı sorun 2. oyunda da vardı. İnternette farklı kaynaklardan araştırdım (''msconfig'' Gelişmiş Önyükleme) ayarlarından işlemci sayısını 4'e kilitledim artık oyuna girebiliyorum ama ses sorunu devam etmekte.

Hata Dosyası: MediaFire

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı