PS 2 emülatör BIOS hatası veriyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
PS 2 emülatörde BIOS hatası alıyorum. BIOS'lari indirip klasöre atıyorum ama yine de oyunu başlat dediğimde BIOS hatası yuklenemedi hatası veriyor. Sizce sorun nedir? Veya onerdiginiz bir PS 2 emülatörü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bu konudan PS2 emülatör için BIOS konusundan bahsediliyordu sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bu konudan PS2 emülatör için BIOS konusundan bahsediliyordu sanırım.

Buna baktım işe yaramadı

Başka bios dene. Klasöre atman yetmez ayarlardan da bios klasörünü göstermen lazım. Pcsx2 en iyisi.
Gösterdim hocam fark etmedi yine acmiyor yine acmiyor delirecegim. Psx2 1.50 kullanıyorum onda bios ayarları ayarlı fakat görüntü inanılmaz bozuk gösteriyor son model pcimde. Eski bilgisayarımda daha net görüntü alıyordum ayarlarım bile aynı ama olmuyor.

Buna baktım işe yaramadı

Gösterdim hocam fark etmedi yine acmiyor yine acmiyor delirecegim. Psx2 1.50 kullanıyorum onda bios ayarları ayarlı fakat görüntü inanılmaz bozuk gösteriyor son model pcimde. Eski bilgisayarımda daha net görüntü alıyordum ayarlarım bile aynı ama olmuyor.
Tamamen sil Pcsx2yi sonra Pcsx2 nightly çek sitesinden. 1.5 çok eskide kaldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı