Ben ps4 almıştım sonra güzel oyunların hepsi (bazıları hariç) hepsi paralıydı ve pahalı bende ps4 ü sattım yakında bilgisayar toplayacağımMerhaba arkadaşlar, bilgisayar ile ile PlayStation 4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayar alırsam 3500-4000 TL masraf çıkıyor.
bence ilk ps4 2-3 yıl sonrada paran olursa pc bende geçen sene ps4 pro aldım bu sene parça parça sistem topluyorum bu ay ram alıcam meselaMerhaba arkadaşlar, bilgisayar ile ile PlayStation 4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayar alırsam 3500-4000 TL masraf çıkıyor.
oyun fiyatlarınıda göz önünde bulundur pubg 134 tl meselaMerhaba arkadaşlar, bilgisayar ile ile PlayStation 4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayar alırsam 3500-4000 TL masraf çıkıyor.
Katılıyorum kesinlikle.Bu tamamen kişiye göre değişiyor ben zamanında PS ile çok oynadım ancak hiç hoşuma gitmedi o yüzden gidip bir bilgisayar topladım şuan onunla devam ediyorum. Ama eğer paran PS4 almaya yetiyor ise o paraya bilgisayar toplamayı pek düşünme çünkü temiz bir PS4'ü piyasada ucuz fiyatlara bulabilirsin o fiyatlara toplayacağın bir bilgisayar ile ise ancak küçük oyunlar oynarsın. Yani bana göre paran varsa bilgisayar topla eğer paran sınırlı ise PS4'ü almayı tercih edebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.