PS 4 Almaya Değer Mi?

Prodad19

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ile ile PlayStation 4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayar alırsam 3500-4000 TL masraf çıkıyor.

PlayStation'da oyun oynamak çok daha keyifli geliyor bana. Şu zamana kadar günlük kiraladıklarım hariç hiç PlayStation sahibi de olmadım. Alınmaya alınır niye alınmasın. İkinci el temiz satılıyor piyasa da, biraz araştırıp daha ucuza mâl edebilirsiniz.

Bu kişiden kişiye değişir. Kimisi konsola özel oyunları oynamayı ve konsol deneyimini sever. Kimisi de klavye başında oyun tadını. Ama bence bilgisayar almanızı öneririm. Oyun fiyatları olsun kullanabileceğiniz tonlarca program olsun bilgisayar daha iyi bir seçenek.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ile ile PlayStation 4 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayar alırsam 3500-4000 TL masraf çıkıyor.
bence ilk ps4 2-3 yıl sonrada paran olursa pc bende geçen sene ps4 pro aldım bu sene parça parça sistem topluyorum bu ay ram alıcam mesela
oyun fiyatlarınıda göz önünde bulundur pubg 134 tl mesela

Bence PC almalısın oyun fiyatlarından ötürü. Çünkü steam de dolar kuru sabit biliyorsundur. Ayrıca alacağın fps değerleri PC de daha yüksek olacaktır buda akıcı oyun zevki demek.

Bu tamamen kişiye göre değişiyor ben zamanında PS ile çok oynadım ancak hiç hoşuma gitmedi o yüzden gidip bir bilgisayar topladım şuan onunla devam ediyorum. Ama eğer paran PS4 almaya yetiyor ise o paraya bilgisayar toplamayı pek düşünme çünkü temiz bir PS4'ü piyasada ucuz fiyatlara bulabilirsin o fiyatlara toplayacağın bir bilgisayar ile ise ancak küçük oyunlar oynarsın. Yani bana göre paran varsa bilgisayar topla eğer paran sınırlı ise PS4'ü almayı tercih edebilirsin.

Bu tamamen kişiye göre değişiyor ben zamanında PS ile çok oynadım ancak hiç hoşuma gitmedi o yüzden gidip bir bilgisayar topladım şuan onunla devam ediyorum. Ama eğer paran PS4 almaya yetiyor ise o paraya bilgisayar toplamayı pek düşünme çünkü temiz bir PS4'ü piyasada ucuz fiyatlara bulabilirsin o fiyatlara toplayacağın bir bilgisayar ile ise ancak küçük oyunlar oynarsın. Yani bana göre paran varsa bilgisayar topla eğer paran sınırlı ise PS4'ü almayı tercih edebilirsin.
Katılıyorum kesinlikle.

Ne kadar gerçekçi gelir bilemiyorum ama bence ps5'i beklemelisin şuandan itibaren ps4 almak bana çok mantıklı gelmiyor ki ps5 in de yakın zamanda tanıtılacağını düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı