PS 4 Pro hala alınır mı?

Mr.Whıte1

Decapat
Daha fazla  
7000 TL bütçem var 2.el PS 4 Pro almayı düşünüyorum sizce hala alınır mı? Xbox önermeyin Xbox'un oyunlarını sevmiyorum oynayacak oyunda yok zaten. PS4 sahipleri hala önerir mi?

7000 TL bütçem var 2.el PS 4 Pro almayı düşünüyorum sizce hala alınır mı? Xbox önermeyin Xbox'un oyunlarını sevmiyorum oynayacak oyunda yok zaten. PS4 sahipleri hala önerir mi?
Hala kesinlikle alınır. PS4 Pro sadece ticaret için bile alınabilir. Alır kenarda tutar canın sıkıldıkça oynar, 6 ay sonra 10k'ya satarsın.

Hocam eğer yeni çıkan oyunlar için almayacaksan alınır çünkü bir arkadaşımda PS4 Pro bende PS5 sahibiyim PS4 Pro'da yeni çıkan oyunlarda çok fazla fan açıyor ve bildiğiniz uçağa dönüşüyor ve verdiği 60 FPS sözünüde pek tutamıyor ama 2021 öncesi oyunlarda rahat çalışmakta alınabilir ama ileri çıkacak oyunlar için yatırım değildir PS5 Pro çıktıktan sonra 2.el klasik PS5'ler 10kdan piyasaya düşmeye başlar onları tercih edebilirsiniz eğer beklerseniz. Benim amacım bu şekilde PS5 klasik modelini satıp slime ya da Pro'ya geçmeyi düşünüyorum herkes satacağı için fiyatlarda çok büyük düşüşler yaşanır arkadaşın dediği gibi olmaz pek PS5 Pro Slim çıktıktan sonra 5-6k ya fiyatları düşer.

Xbox'ı eliyorsanız zaten ya PS4 Slim ya da Pro alacaksınız. Pro güç konusunda tabiki daha üstün ama abartı bir fark yok. Bana kalırsa ucuza slim alın yeterli olur. İlla Pro alacaksanız da son sürümlü modelleri alın. 2016 versiyonlarında ısınma ve fan sesi var.

Hocam eğer yeni çıkan oyunlar için almayacaksan alınır çünkü bir arkadaşımda PS4 Pro bende PS5 sahibiyim PS4 Pro'da yeni çıkan oyunlarda çok fazla fan açıyor ve bildiğiniz uçağa dönüşüyor ve verdiği 60 FPS sözünüde pek tutamıyor ama 2021 öncesi oyunlarda rahat çalışmakta alınabilir ama ileri çıkacak oyunlar için yatırım değildir PS5 Pro çıktıktan sonra 2.el klasik PS5'ler 10kdan piyasaya düşmeye başlar onları tercih edebilirsiniz eğer beklerseniz. Benim amacım bu şekilde PS5 klasik modelini satıp slime ya da Pro'ya geçmeyi düşünüyorum herkes satacağı için fiyatlarda çok büyük düşüşler yaşanır arkadaşın dediği gibi olmaz pek PS5 Pro Slim çıktıktan sonra 5-6k ya fiyatları düşer.
PS5 Pro çıkınca PS5 fiyatı bence artar. Genellikle 2.el piyasası şöyle oluyor:
Adam google'a ps5 yazıyor karşısına ps5 pro çıkıyor. PS5 pro görüyor ki 40k bende de ps5 var ben bunu 30k'ya koyarım diyor ve sıfırdan pahalıya koyuyor. Kısa vadede fiyatlar artmıyor ama uzun vadede herkes birbirinden etkilenip fiyatları arttırıyorlar. En azında PS3 piyasası için şuan böyle. Bir ps3 fiyatı olmuş 4000 lira. O para gider ps4 ile eşdeğer xbox one alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı