PS 4 vs PS 4 Slim vs PS 4 Pro

Dostum sizin sorununuz ne ben adama ucuza 8 bine PS4 Pro bulursan al diye öneri yapıyorum sırf mesaj kasmak için gelip benimle tartışıyorsunuz.
Şimdi kaçmayın öyle lütfen😄 Gelip PS4 Pro hakkında neden öyle yazdığımı soran siz daha sonra tekrardan açıklamalarımdan PS4 Pro savunuculuğu yapan da sizsiniz. Kimse sizle durup dururken tartışmadı. @241523 hocam da haklı olarak sizi fanatik buldu. Lütfen kullanmadığınız ve bilgi sahibi olmadığınız noktalarda yanıltıcı önerilerde bulunmayın. Kimse parasını kolay kazanmıyor.
 
Şimdi kaçmayın öyle lütfen😄 gelip PS4 Pro hakkında neden öyle yazdığımı soran siz daha sonra tekrardan açıklamalarımdan PS4 Pro savunuculuğu yapan da sizsiniz. Kimse sizle durup dururken tartışmadı. @241523 hocam da haklı olarak sizi fanatik buldu. Lütfen kullanmadığınız ve bilgi sahibi olmadığınız noktalarda yanıltıcı önerilerde bulunmayın. Kimse parasını kolay kazanmıyor.

Merak etme 2013 çıkışlı 30 FPS bir konsolun fanatiği değilim ama siz öyleyseniz saygı duyarım daha yazmazsanızda iyi olur.
 
Şu forumda kullanmadığı cihazı öneren, kullanmadığı cihazı gömen, çöp diyen o kadar fazla insan var ki. Diyecek söz bulamıyorum, özet niteliğindesin. Bir de attığın son mesaj ve beceremediğin etiketleme. Sadece komiksin.

Ah hemen düzeltmişsin sjdjdjdjdjdj
Gençler hızlı 🤙🏻
 

Geri
Yukarı