Sıfır ps4 + 3 oyunla zamanında 1000 liraya almıştım. Şimdi ikinci ele 8-9 istiyorlar. Piyasa coştu iyice. Dualshock V2yi 170e almıştım. Şimdi 1k küsür olmuş.
Sıfır PS4 + 3 oyunla zamanında 1000 liraya almıştım. Şimdi ikinci ele 8-9 istiyorlar. Piyasa coştu iyice. DualShock v2'yi 170e almıştım. Şimdi 1K küsur olmuş.
Biliyorum ilk zamanlarda PS4 +RDR2 1000 TL di ailem almadı sonra Ankara'ya ameliyat olmaya gittiğimde PS4 Pro çıkmıştı 1 TB 3 k dedi alacakdım annem durdurdu ah bu anneler böyle inat oluyor bazen.
Biliyorum ilk zamanlarda PS4 +RDR2 1000 TL di ailem almadı sonra Ankara'ya ameliyat olmaya gittiğimde PS4 Pro çıkmıştı 1 TB 3 k dedi alacakdım annem durdurdu ah bu anneler böyle inat oluyor bazen.
Aynı durumu yaşadım sayılır. PS5 ilk çıktığında 7-8 aralığındaydı alalım mı dediğimde güldüler bana. Şimdi 22 oldu. Artık almak biraz daha zor ama alamadım daha
Aynı durumu yaşadım sayılır. PS5 ilk çıktığında 7-8 aralığındaydı alalım mı dediğimde güldüler bana. Şimdi 22 oldu. Artık almak biraz daha zor ama alamadım daha
Ah be şimde bizim komşu asker babamda asker bunun tabur arkadaşları birini önerdi bize o dedi abi PS4 Pro 1 TB 10 k dedi ama sana orijinal kol + şarj sıtandı 9 k dedi eve gidince bizde neden 5 almıyoruz olayı çıkdı.