PS 4 vs PS5

Hocam birinde 3060 ti diğerinde rx 560. Bu ikiliyi karşılaştırdığınızda PS 5 ile PS 4 arasında ne kadar performans farkı olacağını görebilirsiniz.

Bence o paraya PC topla ama illa PS istiyorsan PS5 al.

Ocak ayında 3060 Ti ile i5 13th kf aldım hocam ondan

Tabii ki de PS5. 9000₺ PS4 nedir ya.

Benim de kafam karıştı ama biraz para sıkıntım var.

Hocam birinde 3060 Ti diğerinde RX 560. bu ikiliyi karşılaştırdığınızda PS 5 ile PS 4 arasında ne kadar performans farkı olacağını görebilirsiniz.

Anladım 3060 tim olmasa anlamadım ama.

Sıfır ps4 + 3 oyunla zamanında 1000 liraya almıştım. Şimdi ikinci ele 8-9 istiyorlar. Piyasa coştu iyice. Dualshock V2yi 170e almıştım. Şimdi 1k küsür olmuş.

Sıfır PS4 + 3 oyunla zamanında 1000 liraya almıştım. Şimdi ikinci ele 8-9 istiyorlar. Piyasa coştu iyice. DualShock v2'yi 170e almıştım. Şimdi 1K küsur olmuş.

Biliyorum ilk zamanlarda PS4 +RDR2 1000 TL di ailem almadı sonra Ankara'ya ameliyat olmaya gittiğimde PS4 Pro çıkmıştı 1 TB 3 k dedi alacakdım annem durdurdu ah bu anneler böyle inat oluyor bazen.

Biliyorum ilk zamanlarda PS4 +RDR2 1000 TL di ailem almadı sonra Ankara'ya ameliyat olmaya gittiğimde PS4 Pro çıkmıştı 1 TB 3 k dedi alacakdım annem durdurdu ah bu anneler böyle inat oluyor bazen.
Aynı durumu yaşadım sayılır. PS5 ilk çıktığında 7-8 aralığındaydı alalım mı dediğimde güldüler bana. Şimdi 22 oldu. Artık almak biraz daha zor ama alamadım daha ☠️

Aynı durumu yaşadım sayılır. PS5 ilk çıktığında 7-8 aralığındaydı alalım mı dediğimde güldüler bana. Şimdi 22 oldu. Artık almak biraz daha zor ama alamadım daha ☠️

Ah be şimde bizim komşu asker babamda asker bunun tabur arkadaşları birini önerdi bize o dedi abi PS4 Pro 1 TB 10 k dedi ama sana orijinal kol + şarj sıtandı 9 k dedi eve gidince bizde neden 5 almıyoruz olayı çıkdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı