PS 4 vs PS5

Bilgisayarın varsa neden konsol istiyorsun ki?

Hocam benim sol kolum doğum hatası yüzünden 15 senedir oynamıyor öyle olunca PC oyunlarında biraz zorluk çekiyorum arada sırada sol kolum ağrıyor ( 9 kere ameliyat oldum dikişlerden dolayı ) öyle olunca bende yattığım yerden oyun oynamayı severim elim hem daha rahat oluyor ve ağrımıyor.

Ah be şimde bizim komşu asker babamda asker bunun tabur arkadaşları birini önerdi bize o dedi abi PS4 Pro 1 TB 10 k dedi ama sana orijinal kol + şarj sıtandı 9 k dedi eve gidince bizde neden 5 almıyoruz olayı çıkdı.
Senin bilgisayarın da varmış. Eğer dersen ben bu bütçeyi aşmakta gerçekten çok zorlanırım, ps4 alabilirsin bence. Bilgisayarın olmasa kesinlikle bir şekilde 5 al derdim. Bilgisayarın iyi, yeni çıkan oyunları orada oynarken ps4u iste futbol oyunu, dövüş oyunu falan oynamak için açarsın. Tamamen bütçene bağlı bir durum.
Edit: Bilgisayar hakkındaki mesajını yeni gördüm. Bu durumda bütçeyi zorlayıp ps5 al.

Hocam benim sol kolum doğum hatası yüzünden 15 senedir oynamıyor öyle olunca PC oyunlarında biraz zorluk çekiyorum arada sırada sol kolum ağrıyor ( 9 kere ameliyat oldum dikişlerden dolayı ) öyle olunca bende yattığım yerden oyun oynamayı severim elim hem daha rahat oluyor ve ağrımıyor.
Peki bilgisayar'ı başka birisi kullanıyor mu belki bilgisayarını satıp ps5 alabilirsin.

Kusura bakmayın biraz yavaş yazıyorum elimden dolayı.
sıkıntı değil hocam bekleriz.

Senin bilgisayarın da varmış. Eğer dersen ben bu bütçeyi aşmakta gerçekten çok zorlanırım, PS4 alabilirsin bence. Bilgisayarın olmasa kesinlikle bir şekilde 5 al derdim. Bilgisayarın iyi, yeni çıkan oyunları orada oynarken PS4'u iste futbol oyunu, dövüş oyunu falan oynamak için açarsın. Tamamen bütçene bağlı bir durum.
Edit: Bilgisayar hakkındaki mesajını yeni gördüm. Bu durumda bütçeyi zorlayıp PS5 al.

Peki Bilgisayar'ı başka birisi kullanıyor mu belki bilgisayarını satıp PS5 alabilirsin.

Sıkıntı değil hocam bekleriz.

Abimin okulu için aldık autocet falan kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı