Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam hala cevap vermedinizde.Bilgisayarın varsa neden konsol istiyorsun ki?
Hocam hala cevap vermedinizde.Bilgisayarın varsa neden konsol istiyorsun ki?
Bilgisayarın varsa neden konsol istiyorsun ki?
Senin bilgisayarın da varmış. Eğer dersen ben bu bütçeyi aşmakta gerçekten çok zorlanırım, ps4 alabilirsin bence. Bilgisayarın olmasa kesinlikle bir şekilde 5 al derdim. Bilgisayarın iyi, yeni çıkan oyunları orada oynarken ps4u iste futbol oyunu, dövüş oyunu falan oynamak için açarsın. Tamamen bütçene bağlı bir durum.Ah be şimde bizim komşu asker babamda asker bunun tabur arkadaşları birini önerdi bize o dedi abi PS4 Pro 1 TB 10 k dedi ama sana orijinal kol + şarj sıtandı 9 k dedi eve gidince bizde neden 5 almıyoruz olayı çıkdı.
Hocam hala cevap vermedinizde.
Peki bilgisayar'ı başka birisi kullanıyor mu belki bilgisayarını satıp ps5 alabilirsin.Hocam benim sol kolum doğum hatası yüzünden 15 senedir oynamıyor öyle olunca PC oyunlarında biraz zorluk çekiyorum arada sırada sol kolum ağrıyor ( 9 kere ameliyat oldum dikişlerden dolayı ) öyle olunca bende yattığım yerden oyun oynamayı severim elim hem daha rahat oluyor ve ağrımıyor.
sıkıntı değil hocam bekleriz.Kusura bakmayın biraz yavaş yazıyorum elimden dolayı.
Senin bilgisayarın da varmış. Eğer dersen ben bu bütçeyi aşmakta gerçekten çok zorlanırım, PS4 alabilirsin bence. Bilgisayarın olmasa kesinlikle bir şekilde 5 al derdim. Bilgisayarın iyi, yeni çıkan oyunları orada oynarken PS4'u iste futbol oyunu, dövüş oyunu falan oynamak için açarsın. Tamamen bütçene bağlı bir durum.
Edit: Bilgisayar hakkındaki mesajını yeni gördüm. Bu durumda bütçeyi zorlayıp PS5 al.
Peki Bilgisayar'ı başka birisi kullanıyor mu belki bilgisayarını satıp PS5 alabilirsin.
Sıkıntı değil hocam bekleriz.
Anladım hocam şimdi zaten ps5' özel oyunlar şöyle 20 ekimde çıkacak olan spiderman 2 ve demon's souls remake başka oyun yok ps5'te ama mesela çok beklenen gta 6 ps4'e çıkış yapmayacak ama onu bilgisayardan'da oynayabilirsiniz.Abimin okulu için aldık autocet falan kullanıyor.
Anladım hocam şimdi zaten PS5' özel oyunlar şöyle 20 Ekim'de çıkacak olan Spider-Man 2 ve Demon's Souls remake başka oyun yok PS5'te ama mesela çok beklenen GTA 6 PS4'e çıkış yapmayacak ama onu bilgisayardan'da oynayabilirsiniz.
GTA 6 2000 TL'yi rahat aşar ama yıl sonunda bu fiyatlar normal gelecek zaten şimdi şöyle hangi oyunlardan hoşlanırsınız ve hangi oyunlar çok oynarsınız.Oda 2 k olacak diyorlar ya.
Oda 2 k olacak diyorlar ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.