PS 4 vs Series S

Enes Kalkan

Decapat
Daha fazla  
PS 4 tek kollu 512 GB 5.000 TL,
Series S kolsuz 512 GB 6.000TL
Öğrenciyim YKS öncesi yazın bir günde 1 2 saat takılmalık bir konsol arıyorum.
Genel hikayeli oyunları bitirdikten sonra (RDR2, GoW vs.) Chill modda arkadaşlarla, kardeşimle party oyunlarda takılmalık bir şey olmasını isterim.
Benim ekran kartsız laptopta RDR oynarken düşük ayarlarda 720p de takılmaktan aldığım zevk gibi bir şey yaşatsa okeyim.
Konsol 4K falan da kullanılmayacak sadece Max 1080p 30 FPS kullanırım.
Sizce ne almam gerek?
(Bütçem maksimum 6-8 arası)

Genel hikayeli oyunları bitirdikten sonra (RDR2, GoW vs.) Chill modda arkadaşlarla, kardeşimle party oyunlarda takılmalık bir şey olmasını isterim.
Benim ekran kartsız laptopta RDR oynarken düşük ayarlarda 720p de takılmaktan aldığım zevk gibi bir şey yaşatsa okeyim.
Sizce ne almam gerek?

O fiyatlara Pro bulma ihtimaliniz var hocam ama bence PS alın seneye satarsınız Xbox ticareti yok gibi bir şey.

kral ps4 alacaksın sonra oyuna para ver felan ömrün gider al xbox 6 bin xbox desen 1.5k kol al sana kalan 500 git onla 2 3 aylık gamepass 600+ oyunu 180 200 tlye kiralıyorsun aylık mis. bide ek her yılın mayısında yeni fc oyunu geliyor mayısta FC25 eklenecek mesela

O fiyatlara Pro bulma ihtimaliniz var hocam ama bence PS alın seneye satarsınız Xbox ticareti yok gibi bir şey.
Pro imkansız gibi bir şey şuanda . Al-satçıların elinden düşmüyor prolar:(

kral ps4 alacaksın sonra oyuna para ver felan ömrün gider al xbox 6 bin xbox desen 1.5k kol al sana kalan 500 git onla 2 3 aylık gamepass 600+ oyunu 180 200 tlye kiralıyorsun aylık mis. bide ek her yılın mayısında yeni fc oyunu geliyor mayısta FC25 eklenecek mesela
O da mantıklı da Xbox koluna alışmam zor olur pc de falan dualshock kullanıyorum.

Sizce ne almam gerek?
kral bide ben one s kullanıyorum 5k sen nasıl 6kya buldun 7 8 olması lazım o fiyatlarda kolda geliyor ama kol olmadığı için adam düşmüş olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı