PS 4 vs Series S

Kral merhabalar ben de ps4 sahibiyim nereden baksan 5 yıldır falan. Şimdi satıp series s alacağım yaz başlangıcı gibi. Eğer memnun kalırsan veya kalmazsan görüşlerini yazarsan sevinirim bir süre sonra.
Kanka ps4 özel oyunlarla işin kalmadıysa kesinlikle geç.
5 yılda bitirmişsindir diye düşünüyorum.

Kanka ps4 özel oyunlarla işin kalmadıysa kesinlikle geç.
5 yılda bitirmişsindir diye düşünüyorum.
Reis şöyle soyleyim hiç düzgün oynamadım. Adama gibi bitirdiğim oyun da yok. Başlarda zaten küçüktüm hala küçük sayılırım da vakit ayirmadim. Heavy rain oynadım rdr 2 var ama oynamadım uncharted 4 oynadım GTA 5 FCleri full oynadım ana alanım o zaten. O kadar. Zaten PS4 özel olup xboxta olmayan neler var öyle?

Reis şöyle soyleyim hiç düzgün oynamadım. Adama gibi bitirdiğim oyun da yok. Başlarda zaten küçüktüm hala küçük sayılırım da vakit ayirmadim. Heavy rain oynadım rdr 2 var ama oynamadım uncharted 4 oynadım GTA 5 FCleri full oynadım ana alanım o zaten. O kadar. Zaten PS4 özel olup xboxta olmayan neler var öyle?
last of us ,uncharted , ghost of thusima, bloodborne, Demon's Souls
Bunlara meraklı degilsen geç bence .

Last of Us, Uncharted, Ghost of Thusima, Bloodborne, Demon's Souls
Bunlara meraklı degilsen geç bence.

Biraz da ben ekleme yapayım:
Spider-Man, God of War, Days Gone, infamous, Persona 5, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo, Stray, Detroit became human, Shadow of the colossus.
Unuttuğum varsa ekleyebilirsiniz.

Biraz da ben ekleme yapayım:
Spider-Man, God of War, Days Gone, infamous, Persona 5, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo, Stray, Detroit became human, Shadow of the colossus.
Unuttuğum varsa ekleyebilirsiniz.
Persona 5'i yanlış yazmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı