PS 4'e SSD önerisi

Yakın arkadaşımdan PS 4 aldım. Oyunların açılıp hata kodu verip geri kapandığını söyledi, HDD değiştirdikleri halde aynı sorun devam etmiş sonra bir köşeye kaldırmışlar. Ben de arkadaşımdan bu cihazı ücretsiz aldım tamir edersem kullanabilmek için. Şimdi mevzu şu cihazdaki HDD'yi ben kullanırım diye aldı cihazda depolama alanı yok şu an, ben de tamir edebileceğimden kesin emin olamadığım için çok masraf yapmak istemiyorum. SSD almayı düşünüyorum. Önce PS 4'te kullanıp eğer sorunu çözemezsem dizüstü bilgisayarıma takarım diye planladım.

WhatsApp Görsel 2024-11-18 saat 22.07.46_b576ba15.jpg

Solda olan SSD kızağı bilgisayarımın kutusundan çıkan kızak.
Sağdaki ise PS 4 kızağı boyutları zaten aynı ondan yana problemim yok 2.5'lik ikisi de.

WhatsApp Görsel 2024-11-18 saat 22.07.41_2969ad63.jpg

Bu da bilgisayarımın kasasını açtığım zamandan kalan fotoğraf, sol alt köşe SSD'nin yeri ama onun üstünde duran M.2 SSD şu an almayı planladığım SSD için engel teşkil ediyor gibi duruyor nasıl bir aksiyon alabilirim acaba tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD şöyle bir ürün buldum en kötü bilgisayarım için kullanırım diye düşünüyorum sizce mantıklı mıdır?

PC için ve PS4 için gayet yeterli kullanıcı değerlendirmeleride iyi alınır. SATA 3 alın bu arada attığınız da SATA 3.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı