PS 5 alınır mı?

Dostum ps değerini koruyor iphone misali. Abonelikten devam edip birkaç oyun alırsan bilgisayar almaya göre karda oluyorsun zaman geçince farkına varırsın.
 
Alırsam Deluxe paket alırım zaten direk.


Ya bende ps5 alma taraftarıyım ama karar veremiyorum kararsız biri olarak
Hocam ingilizceniz iyiyse playstation. Benim şahsen iyi değil bu yüzden ubisoft rockstar EA yapımlarını, daha bir çok güzel oyunu oynayamıyorum Ps5imde. Bundan dolayı PC topladım. Eğer dil derdiniz yoksa 3060 cepte kalsın. Ps5’de alın.
 
Al bence pişman olmazsın sırf PS exculisiveler için bile alınır. Sonbaharda Marvel Spider-Man2 çıkıyor iyi bir deneyim olur.

Evet ama 1080p monitörüm var. Bir de ben her oyunu rahat 4K 60FPS olur mu konsol hiç almadım.

Hocam ingilizceniz iyiyse PlayStation. Benim şahsen iyi değil bu yüzden Ubisoft Rockstar EA yapımlarını, daha birçok güzel oyunu oynayamıyorum PS5imde. Bundan dolayı PC topladım. Eğer dil derdiniz yoksa 3060 cepte kalsın. PS5'te alın.

Dil işi az biraz anlıyorum ama Türkçe olmasını tabii ki tercihim.
 
Dostum PS değerini koruyor iPhone misali. Abonelikten devam edip birkaç oyun alırsan bilgisayar almaya göre karda oluyorsun zaman geçince farkına varırsın.

Bende öyle düşündüm ama 14.500 pahalı gibi geldi 10k olsa düşünmezdim ama 14.5 olunca 3060 satıp 4070 de mantıklı geldi.

Konsollar FPS değerleri stabil olur o konuda şüphen olmasın.

1080p var bende monitör değiştirme gereği duyar mıyım?
 
Bende öyle düşündüm ama 14.500 pahalı gibi geldi 10k olsa düşünmezdim ama 14.5 olunca 3060 satıp 4070 de mantıklı geldi.

1080p var bende monitör değiştirme gereği duyar mıyım?

Herhangi bir sıkıntı olmaz çatır çatır oynarsın çok yüksek performans almak istiyorsan değiştirebilirsin ama zorunlu değil 1080 işini görür.
 

Geri
Yukarı