PS 5 çıkarken PS 4 Pro alınır mı?

Alınır mı? Alınmaz mı? Lütfen yazdıklarımı okuyup cevap verin.

• Oy verenlerin toplamı
    69
PS4'e ve PS5'e vereceğin paraya bilgisayar topla bence daha iyi ama sen bilirsin.
Eski nesilde ben de böyle düşünüyordum, ama bence gelecek konsolda yatıyor. Ayrıca Ps5'i yurt dışından getirterek (499 euro desek) 4000 TL gibi bir fiyata getirtecek, bu devirde 4000 TL ile ne toplamayı planlıyorsun? Adamlar bu bütçeyle Ray Tracing teknolojisi sunuyorlar. Ayrıca sen bu aldığın konsolu 3-4 yıl sonra eski bulup yenileme ihtiyacı duymayacaksın, uzunca götürecek seni.

Konsolu güncelleme ile bozabilirler demişsiniz. Bu kalıcı bir hasar olur mu yani oyunlarda sıkıntı falan mı çıkartır? Birde sanırsam eski bir süreme geri yükleye biliyormuşuz. Eğer ki dediğiniz gibi bir şey olursa böyle bir şey yapmak konsola zarar verir mi?
Eski sürüme yüklesen bile eski sürümede enjekte edebilirler.

1 Yıl önce bilgisayar topladığım için konsola sıcak bakmazlar. Bir de yurt dışından getirince o iş yaş olabilir. Ama onlara danışmadan bir şey demek doğru olmaz :).
Eski nesilde ben de böyle düşünüyordum, ama bence gelecek konsolda yatıyor. Ayrıca Ps5'i yurt dışından getirterek (499 euro desek) 4000 TL gibi bir fiyata getirtecek, bu devirde 4000 TL ile ne toplamayı planlıyorsun? Adamlar bu bütçeyle Ray Tracing teknolojisi sunuyorlar. Ayrıca sen bu aldığın konsolu 3-4 yıl sonra eski bulup yenileme ihtiyacı duymayacaksın, uzunca götürecek seni.
Katılıyorum. Bu gün 6K ya topladığın bilgisayar bile fazla sürmeden sıkıntı çıkartacaktır FPS konusunda.
Sony yeni konsolu satılsın diye, Exc. oyunları sadece PS5 için piyasaya sunacak. Bana kalırsa ne PS4 ne PS5 şu dönemde alınmaz. PS4 aşırı ve gereksiz pahalılığı yüzünden, PS5 ise gelen vergilerden dolayı abartı fiyatı nedeniyle alınmaz.
3. parti oyunlar PS4'e gelir mi?

1 Yıl önce bilgisayar topladığım için konsola sıcak bakmazlar. Bir de yurt dışından getirince o iş yaş olabilir. Ama onlara danışmadan bir şey demek doğru olmaz :).
Doğum günü hediyesi için tişört pantolon almak istemediğini söyle onun yerine direkt tüm parayı birleştirip sana konsol alsınlar 20 kişi akraban olsa herkes 100 lira koysa sen 1000 lira koysan alıyorsun zaten.

Doğum günü hediyesi için tişört pantolon almak istemediğini söyle onun yerine direkt tüm parayı birleştirip sana konsol alsınlar 20 kişi akraban olsa herkes 100 lira koysa sen 1000 lira koysan alıyorsun zaten.
Eğer ki akrabalarıma söyleyip getirirsem para konusunu sıkıntı yapacak insanlar değiller. Dediğim gibi yakınız. Ülkeye geldiklerinde birbirimizi ziyaret eder gidip otururuz falan.

Ailene söyle böyle böyle devlet bizi sömürüyor de eğer ailende koyu Akp li yoksa sıkıntı çıkmaz.
Forumda siyaset yasak olabilir diye düşünüyorum. Ama böyle bir şey dediğimde bana katılırlar diye düşünüyorum. Parti olayına girmek istemiyorum o yüzden ama sıkıntı çıkarmazlar. Zaten sonuçta herkes neyin ne olduğunun farkında.

Bu pek siyasete girmiyor ben burada Akp yi kötülemedim ya da akp lilerin fikrini değiştirmeye çalışmadım ki.

Foruma katılalı 2 yıl oldu kuralları unuttum biraz :). Genel olarak parti olaylara siyasete giriyor ya o yüzden dedim başınız yansın istemem.
Birde aklımda bir soru daha var. PS4'te çıkan bazı oyunlar PS5'te oynanabilecek sanırsam popüler olanlar. Bu doğru mu?

Son düzenleme:
PS4 alırsanız 1-2 sene sonra konsol planlı eskitmeye sokulabilir yavaş yavaş bozarlar güncelleye güncelleye.
aynı fikirde değilim, Ps4 Düşük bir sistem barındıran konsol değil, ezber konuşuyorsunuz.
Tam tersi piyasaya çıkan bütün oyunların yıllarca ps4 konsolunada çıkacağını düşünüyorum. ps5 olağan üstü bir teknolojile mi geliyor karşımıza, dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem mi oluyor yeni bir oyun geliştirme sistemi mi buldular haberimiz yok. Tam tersi ps5'i gtx1080 kullanan birinin RTX 2080 kullanmasına benzete bilirsiniz, Aradaki fark sadece grafikler biraz daha iyi olacak. Tekrar ediyorum ps4 çok güçlü bir konsol, gücünü illa anlamak istiyorsanız Uncharted oynayın, The Lost of us oynayın anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00