Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?
Arkadaşlar arada kaldım danışmam lazım. Sizce PS5 mi alayım PC mi? PC var i3 8100 1050 Ti sadece MC CS:GO oynuyorum GTA 5 Forza Horizon gibi oyunları da açması için ekran kartı güçlendirsem 2-3 yıl daha gider mi?
1050Ti'a Frame Generation gelmeyecek.Ayrıca FSR 3.0 desteği ile ekran kartınız oyunlara yeterli olacaktır.
GTA 5 ve Forza Horizon'u mevcut ekran kartınızla da oynayabilirsiniz. Sadece ultrada oynamazsınız o kadar. Vergiler yüzünden PS 5 fiyatına çok daha iyi bir PC toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun fiyatlarını ve PS Plus'a gelen zammı düşünecek olursak PC veya Xbox almak en mantıklısı gibi geliyor.
Bu oyunları oynayacaksan niye PS almak istiyorsun ki? İlla konsol istiyorsan Xbox al bari.
Kişinin kendi zevklerine kalmış. PS üyeliklerine %400* zam geldi. En iyisi @Ben Tuba hocamın da dediği gibi güzel bir sistem dizmek.
Daha yeni zam haberi duyuruldu. PS Plus zamlanacak. PS yerine Xbox almayı düşünebilirsin. Xbox almayacaksan da PS yine iyi bir seçenek bence.
PC, direkt PC.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.