Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben birşey demedim ki sadece 12 aylık aboneliğe zam gelecek dedim zaten böyle olacağı az çok belliydi.50 Saattir diyorum hocam.![]()
Ben birşey demedim ki sadece 12 aylık aboneliğe zam gelecek dedim zaten böyle olacağı az çok belliydi.50 Saattir diyorum hocam.![]()
3 aylık 800 küsür arada alıp oynamak isteyenler için mantıklı olmuş Sony acımadı şahsen dediğim gibi Days Of Play indirimlerinde 1 yıllık plusu 1700’e alırız gibime geliyorEvet zam geldi türkiyeye özel birşey yapmışlar 3 aylık ve 1 aylık abonelik paketlerinede zam gelmiş geçmiş olsun![]()
Umarım ps plusa indirim felan gelir zaten ben aldım ama 1 yıl sonra bitecek.Days Of Play indirimlerinde 1 yıllık plusu 1700’e alırız gibime geliyor
Bencede fena değil.3 aylık 800 küsür arada alıp oynamak isteyenler için mantıklı olmuş şahsen
Ben gamepass ile aynı fiyata sahip olur diye bekledim ama yükselmiş galiba eskidende pahalıydı sadece uzun yıllar zam yapılmadı neyse bekleyip göreceğiz 8 aylık abonelik var umarım aynı tarz oyunlar verilmeye devam etmez yoksa sarı sitede bolca ps5 görürüz satmaya kalksan kütüphanen oyun doludur ps4’ten series s geçmiştim merak ettiklerimi oynadım hevesimi aldım ama rdr2,gta5 yeniden almaya elim gitmedi :/Umarım ps plusa indirim felan gelir zaten ben aldım ama 1 yıl sonra bitecek.
Bencede fena değil.
Umarım ps plus'ın hakkını veren oyunlar gelir yoksa sizin dediğiniz gibi herkes ps4 veya ps5'i satar.Ben gamepass ile aynı fiyata sahip olur diye bekledim ama yükselmiş galiba eskidende pahalıydı sadece uzun yıllar zam yapılmadı neyse bekleyip göreceğiz 8 aylık abonelik var umarım aynı tarz oyunlar verilmeye devam etmez yoksa sarı sitede bolca ps5 görürüz
İşte buda sıkıntı olur ucuzdan cihazını verirsin çok para ekleyerek tahminen 3500-4000 arası series x alırsın + 1400 lira abonelik alırsın ekstradanda storedan oyun alırsın sağlam hesap gelir neyse göreceğiz iyi oyunlarUmarım ps plus'ın hakkını veren oyunlar gelir yoksa sizin dediğiniz gibi herkes ps4 veya ps5'i satar.
Sizede iyi oyunlar hocamİşte buda sıkıntı olur ucuzdan cihazını verirsin çok para ekleyerek tahminen 3500-4000 arası series x alırsın + 1400 lira abonelik alırsın ekstradanda storedan oyun alırsın sağlam hesap gelir neyse göreceğiz iyi oyunlar![]()
Hocam konuyu takip edemedim ne kadardı ne kadar olmuş bilgilendirirseniz sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.