PS Plus neden hala 460 TL?

Evet zam geldi türkiyeye özel birşey yapmışlar 3 aylık ve 1 aylık abonelik paketlerinede zam gelmiş geçmiş olsun :(
3 aylık 800 küsür arada alıp oynamak isteyenler için mantıklı olmuş Sony acımadı şahsen dediğim gibi Days Of Play indirimlerinde 1 yıllık plusu 1700’e alırız gibime geliyor

Umarım ps plusa indirim felan gelir zaten ben aldım ama 1 yıl sonra bitecek.

Bencede fena değil.
Ben gamepass ile aynı fiyata sahip olur diye bekledim ama yükselmiş galiba eskidende pahalıydı sadece uzun yıllar zam yapılmadı neyse bekleyip göreceğiz 8 aylık abonelik var umarım aynı tarz oyunlar verilmeye devam etmez yoksa sarı sitede bolca ps5 görürüz satmaya kalksan kütüphanen oyun doludur ps4’ten series s geçmiştim merak ettiklerimi oynadım hevesimi aldım ama rdr2,gta5 yeniden almaya elim gitmedi :/

Ben gamepass ile aynı fiyata sahip olur diye bekledim ama yükselmiş galiba eskidende pahalıydı sadece uzun yıllar zam yapılmadı neyse bekleyip göreceğiz 8 aylık abonelik var umarım aynı tarz oyunlar verilmeye devam etmez yoksa sarı sitede bolca ps5 görürüz
Umarım ps plus'ın hakkını veren oyunlar gelir yoksa sizin dediğiniz gibi herkes ps4 veya ps5'i satar.

Umarım ps plus'ın hakkını veren oyunlar gelir yoksa sizin dediğiniz gibi herkes ps4 veya ps5'i satar.
İşte buda sıkıntı olur ucuzdan cihazını verirsin çok para ekleyerek tahminen 3500-4000 arası series x alırsın + 1400 lira abonelik alırsın ekstradanda storedan oyun alırsın sağlam hesap gelir neyse göreceğiz iyi oyunlar :)

Hocam konuyu takip edemedim ne kadardı ne kadar olmuş bilgilendirirseniz sevinirim

Bu konuda var dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı