PS Plus neden hala 460 TL?

Sadece 12 aylık paketlere zam yapılacak.

Attığınız haberde 600TL diyor, 2740TL ile arasında 2000TL'den fazla fark var. Ayrıca sadece 12 aylığa yapılacaksa nasıl öyle uçuk bir rakam olacak? Tek olarak aylık alsam daha ucuza denk gelmiş olur. Muhtemelen prim yapmak isteyen bir Twitter kullanıcısından başka değil eğer dediğiniz şekilde olacaksa.

Attığınız haberde 600TL diyor, 2740TL ile arasında 2000TL'den fazla fark var. Ayrıca sadece 12 aylığa yapılacaksa nasıl öyle uçuk bir rakam olacak? Tek olarak aylık alsam daha ucuza denk gelmiş olur. Muhtemelen prim yapmak isteyen bir Twitter kullanıcısından başka değil eğer dediğiniz şekilde olacaksa.
Bende bilmiyorum hocam herkes 2700 TL olacak diyor büyük ihtimalle öyle olacak ama 1 aylık ve 3 aylık aboneliklerin fiyatı artmayacak.

Haber belirtmiyorum fikir belirtiyorum zamlanıcaktır diyorum sanada saçma gelmiyor mu yıllık 2470TL aylık hala 70 böyle bir saçmalık olamaz kendinizi mutlu etmeye çalışıyorsunuz hocam. :D
Evet saçma buluyorum ama playstation sadece 12 aylık aboneliğe zam yaptı.

Bende bilmiyorum hocam herkes 2700 TL olacak diyor büyük ihtimalle öyle olacak ama 1 aylık ve 3 aylık aboneliklerin fiyatı artmayacak.

Hocam anlatmaya çalıştığımız şey artıcağı böyle bir saçmalık olamaz 70 TL'den teker teker ödesen 840 liraya geliyor o zaman yıllık neden 2470 lira? Bir de yıllık alınca daha ucuza gelmesi gerek böyle bir saçmalık olamaz zamlanacak onlarda kendini mutlu etmeye çalışma hocam zam geldi yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı