Bilmiyorum dostum kaç kere diyeceğim kaynak bile belirttim sana sadece 12 aylık aboneliğe zam gelecekmiş evet bende saçma buluyorum ama şuan böyle.70 TL'den teker teker ödesen 840 liraya geliyor o zaman yıllık neden 2470 lira?
Bilmiyorum dostum kaç kere diyeceğim kaynak bile belirttim sana sadece 12 aylık aboneliğe zam gelecekmiş evet bende saçma buluyorum ama şu an böyle.
Benim tahminim Xbox Game Pass aboneliği 80TL olduğuna göre aylık 120, 12 aylık alınca ise aylık 90TL olacak şekilde zamlanacağı. 230TL'ye hiçbir aboneliğin çıkacağını sanmıyorum ve umarım çıkmaz.
Hocam bakın kaç kere diyeceğim bilmiyorum sadece sony 12 aylık aboneliğine zam yapacakmış o kadar belki türkiye için özel birşey yapabilirler.Evet kaynak belirttiniz ancak kaynak sadece Sony'nin açıklamasını gösteriyor dünyada yıllık üyelikler zamlaniyor ama sadece yüzde 30 Türkiye'de yıllık üyelik yüzde 600 zamlaniyor.
Evet şuan hala zam yansımadı alan alsın ne diyimO fiyat yansıtılabilirde veya son dakika sony sürpriz yapıp biraz düşürebilir ama güvenmeyin alın aksi takdirde yılbaşında falan ps plus indirimini beklersiniz.
Hocam bakın kaç kere diyeceğim bilmiyorum sadece Sony 12 aylık aboneliğine zam yapacakmış o kadar belki Türkiye için özel bir şey yapabilirler.
Tutabildikleri kadar tuttular en sonunda patladı. 1 yıl içinde eğer PS Plusa indirim gelmezse ( Ara sıra yurt dışında yapıyorlar umarım yaparlar ) Türkiyede Sony devri biter diye düşünüyorum. Şahsen Xbox tarafında oyunlar dahada birikirse ve kütüphane güzelleşirse series s sonrası bi X alırım 2024 yazı gibiHocam 50 saattir zaten aynısını diyorum Türkiye için özel bir şeyler yapacaklardır adamlar avurpada Amerika'da yüzde 30 zam yapiyor burada yüzde 600 tabikide Türkiye'ye özel zam yapacaklar.
Tutabildikleri kadar tuttular en sonunda patladı. 1 yıl içinde eğer PS plusa indirim gelmezse ( ara sıra yurt dışında yapıyorlar umarım yaparlar ) Türkiye'de Sony devri biter diye düşünüyorum.
Şu fiyatlardan sonra abonelik alınması pahalı eğer 1-2 yıllık uzatanlar varsa yılbaşındada indirimli plus alırsa yine akar gider abonelik işi halledilir ama dediğiniz gibi oyun tarafı tuzlu PS5+3D Pulse 15.500TL saydılar Series X için ekstra 3.500 ödeme yapmam gerekiyor ve kulaklıkla yok yani benim xboxa geçmem biraz zor gibi ancak abonelik indirime girmezse böyle devam ederse güzel oyunda eklenmezse birdahaki yaz satarım acımamHer zaman demiştim Türkiye'de Xbox daha mantıklı diye ama bana fanboy dediler ben PS'i severim överim güzel excleri var kaliteli ama arkadaşım bir oyun 1500 TL PS Plus 2470 TL yeni oyun çıkıyor yıllık 2470 TL ödediğin platforma gelmesine 3 yıl var 1500 lira verip alman lazım.
Evet zam geldi türkiyeye özel birşey yapmışlar 3 aylık ve 1 aylık abonelik paketlerinede zam gelmiş geçmiş olsunHer zaman demiştim Türkiye'de Xbox daha mantıklı diye ama bana fanboy dediler ben PS'i severim överim güzel excleri var kaliteli ama arkadaşım bir oyun 1500 TL PS Plus 2470 TL yeni oyun çıkıyor yıllık 2470 TL ödediğin platforma gelmesine 3 yıl var 1500 lira verip alman lazım.
50 Saattir diyorum hocam.Evet zam geldi türkiyeye özel birşey yapmışlar 3 aylık ve 1 aylık abonelik paketlerinede zam gelmiş geçmiş olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.