PS Plus paket süresi uzatılabilir mi?

Bu arada bilgisi olmayanlar için PlayStation tarafından iletilen maili sizlere de iletmek isterim.

Merhaba ,

PlayStation®Plus aboneliğinizin yaklaşan fiyat değişikliği hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Mevcut PlayStation Plus Deluxe 12 aylık aboneliğinizin fiyatı TRY 4266.00 tutarına yükselecektir. Bu fiyat güncellemesiyle PlayStation Plus abonelik hizmetinize yüksek kaliteli oyunlar ve avantajlar sunmaya devam edebileceğiz.

Bu fiyat artışı, 24 June 2025'te veya sonrasında gerçekleşecek bir sonraki ödeme tarihinize kadar geçerli olmayacaktır. Ancak, bir sonraki ödemenizden önce yapacağınız seviye yükseltme, düşürme veya ek süre satın alma gibi üyelik değişiklikleri, planınızı yeni fiyatlara göre güncelleyecektir. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz. PlayStation Plus Kullanım Koşulları'nı burada bulabilirsiniz.

Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz,
PlayStation​

PlayStation Plus Deluxe 12 aylık paketinin 24 Haziran 2025 tarihinde zam geleceği ve 4266TL'ye yükseleceğini söylüyor 24 Hazirana kadar eski fiyattan uzatma yapabileceğimizi yazıyor.

Geçmiş olsun yeni fiyatları girdiler bile. Artık uzatmayı eski fiyatdan yapamayacağız.
Screenshot_20250416_191951_PS App.jpg

Yüksek ihtimalle dediğim gibi çünkü sitelerine o şekilde yazmışlar.

Özetle planı deluxe dan extra ya düşürseniz zaten ücretini ödediğiniz için iade yapmamak için süre bitene kadar deluxe devam eder süre bitince kart kayıtlıysa yenilemeyi extradan yapar.

Geçmiş olsun yeni fiyatları girdiler bile. Artık uzatmayı eski fiyatdan yapamayacağız.
Az önce baktığımda görünmüyordu keşke 1 saat önce yükseltmeyi yapsaydım.

Ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum, Haziran diye tarih verdiler sonuçta kurumsal firma karşımızdaki.

Aslında bunu gönderdikleri mailde belirtmişlerdi. Yeni üyelikler için bir hata olabilir ama uzatmak isteyenlerin zamlı fiyatdan alması normal olan. Yine de umarım bir süreliğine eski fiyata dönülürde herkes üyeliğini yenileyebilir.

FB_IMG_1744824825086.jpg

Aslında bunu gönderdikleri mailde belirtmişlerdi. Yeni üyelikler için bir hata olabilir ama uzatmak isteyenlerin zamlı fiyatdan alması normal olan. Yine de umarım bir süreliğine eski fiyata dönülürde herkes üyeliğini yenileyebilir.

Eki Görüntüle 2471448
Şöyle aslında black friday indirimlerinde %20 pluss indirimi oluyor orada extra paketi 2900 a gelecek o zaman alırım artık. Hoş online oynamıyorum sadece hikayeli oyun oynuyorum 6 ay da pluss taki oyunları bitirirsem zaten yenilemeyebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı