PlayStation PS Store Ocak Indirimleri

Bu oyunlar uzun zamandır böyle zaten. Zam dalgasından etkilenmeyen, tek tük kalan oyunlar. Buna "indirim" denemez maalesef.
Belki daha önce almayan vardır, yeni playstation almış olanlar olabilir benim gibi. Haberi olmayanlara bildiri amaçlı bir paylaşımdı. Ayrıca fiyatlar yükselme ihtimaline karşın çok uygun fiyatları oyunlar var

Sonunda elden yüssük be. Pc yi yan odaya taşımamak için 900tl verilirmi gerçi :D
Sorma aynı durum bende var. Ps5 pro aldım, ps almadan önce bilgisayara spiderman remestered almıştım. Mires moreles i delux paket ile yükleyince remestered 150 tl mi ne oluyordu. Senin gibi pc yi taşımayayım diye Bir de ps pluss tan spiderman almış olduk 😂

Sorma aynı durum bende var. PS5 Pro aldım, PS almadan önce bilgisayara Spider-Man remestered almıştım. Mires moreles i Delux paket ile yükleyince remestered 150 TL mi ne oluyordu. Senin gibi PC'yi taşımayayım diye Bir de PS plusstan Spider-Man almış olduk 😂

Hocam konu ile alakasız. PS5 Pro'yu hangi mağazadan aldınız. Garantisine güvenilebilecek 50k altı satan dijital mağaza var mıdır? Yoksa fiziksel bir mağazadan mı aldınız?

Hocam konu ile alakasız. PS5 Pro'yu hangi mağazadan aldınız. Garantisine güvenilebilecek 50k altı satan dijital mağaza var mıdır? Yoksa fiziksel bir mağazadan mı aldınız?
Sırbistana gitmiştim, orada şehrin en büyük avm sinde Gigatron diye bir mağaza var oradan aldım. 29.5k ya geldi. Geçen 32k ya sıfır ürün satıyordu face grubunda aynı şekilde eğer ki yurtdışı çıkış planınız yoksa 2k fazladan vererek 31-32k bandına alabilirsiniz. Kutu sağlamsa genellikle sıkıntı olmuyor.

Sırbistan'a gitmiştim, orada şehrin en büyük AVMsinde gigatron diye bir mağaza var oradan aldım. 29.5k ya geldi. Geçen 32K ya sıfır ürün satıyordu face grubunda aynı şekilde eğer ki yurt dışı çıkış planınız yoksa 2K fazladan vererek 31-32K bandına alabilirsiniz. Kutu sağlamsa genellikle sıkıntı olmuyor.

Yani bir bakıma elinizdeki ürünün garantisi yok gibi bir şey. Allah korusun garantilik bir durum olunca Sırbistan'a gitmeniz mi gerekecek şimdi.

Yani bir bakıma elinizdeki ürünün garantisi yok gibi bir şey. Allah korusun garantilik bir durum olunca Sırbistan'a gitmeniz mi gerekecek şimdi.
Hocam şöyle bunlar zaten çabuk bozulacak arızalanacak ürünler değil, o yüzden çok sıkıntı yapılacak bir durum değil. İstanbul bursa gibi yerlerde tamir edebilecek çok yer var. Sorunuza gelirsek evet Sırbistan garantili. Senede 1-2 kez gidiyorum zaten sorun değil benim için. Bir de 20k dist. garanti için verilmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı