Halen daha Xbox sudan ucuz oyun satıyor.![]()
Harbiden öyle az önce Microsoft Store'dan ucuz oyunlara bakıyordum. Liste yaptım indirime girdikçe onları toplayacağım
Halen daha Xbox sudan ucuz oyun satıyor.![]()
Harbiden öyle az önce Microsoft Store'dan ucuz oyunlara bakıyordum. Liste yaptım indirime girdikçe onları toplayacağımkesin orayada zam gelir.
Sony'nin adamakıllı kazandığı tek departman. Microsoft birçok yerden kazanıyor, uzun süre zam yapmazlar. İşin üzücü tarafı hiç kimse o zamanlar Türkçe dublajı bırak Türkçe alt yazı bile eklemezken bu adamlar Türkçe oyunlara öncülük etti. Bir anda ne olduysa ofislerini kapatıp gittiler.
Sony sadece konsoldan ibaret bir marka değil. TV, ses sistemi, kulaklık vs. gibi ürün kategorilerinde de ismi var ama bu ürünlerde kâr elde edemediği için ülkeyi terk etmek zorunda kaldılar.
Sony hep pahalıydı fakat son ekonomik durumlardan dolayı kimsenin tercih edemeyeceği bir marka haline geldiler. Ultra zengin vs. değilseniz ürünlerini tercih etmeniz zor olacaktır.
Basit değil mi? Türkiye'de asgari ücret 350 dolar. 1 oyun ise 60 dolar.
Oyuncu kitle genelde gençler olduğuna göre, bu gençler işsiz olduğuna göre... Aldıkları harçlıkta ortalama 30 dolar falan olsa... Adamların çekilmesi çok normal. Oyuna tam fiyatını veremiyoruz. Adamlar niye bizim için emek harcasın ki.
PS tarafına hiç girmedim hayatım boyunca da girmeyi düşünmüyorum. Ama oyun piyasasının devi adamlar hayrına oyun veremezler. Steam bu noktada güzel örnek oldu. Oyuncu dostluğunu suistimal ettiler.
İllaki gelir fakat daha zam gelmesine çok var. Alabiliyorsanız şimdi alın.
İndirimsiz almaya gerek yok, bazı oyunlar içinde tam karar vermedim. O yüzden beklemek daha iyi olur. Listemide paylaşıyım belki sizin de ilginizi çeker buradan ucuza alırsınız.
Eki Görüntüle 2127105
Hocam ben Xbox kullanmıyorum. Halo ve Dragon Quest builders 2 dışında bütün oyunları almışım. Sifu'yu kesinlikle öneririm, onu kaçırmayın.
Eğer Xbox kullanmayı düşünüyorsanız. Yeni çıkan hariç tüm yakuza serisini 200TL gibi bir fiyata aldım. Ona bakabilirsiniz.
Injustice 2 legendary paketide 9₺ şu an satılıyor.
Eki Görüntüle 2127106
Hocam Series S'ten geçtim ben. Xbox almayı bir daha düşünmüyorum, ben PS tayfadanım. Oyunların çoğu Game Pass'te olduğu için PC'de oynuyorum zaten. Yine de teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.