PS Store'da oyunlara yine zam geldi!

Vallahi tek ilgimi ceken oyun GTA6 ama oda beklenir gibi Spider-Man2 dahi şu an PS5'ten iyi sekilde oynanabiliyor biliyorsunuzdur Brezilya'li ekip oyunu portluyor PC'ye.
Ragnarok gibi o da yakın zamanda PC'ye gelir. Onun için PS5 almaya gerek var mı tartışılır.

"Bedava fiyatlar. Daha çok zamlansın." diyenler gelir şimdi :D

Bu arkadaş herhalde. 😆

1723286851949.png

Önceki konuda aradım da mesajlarını silmişler herhalde. 😂

Geçen bir arkadaş Playstation'ı Xbox'a karşı savunurken "PS'deki fiyatlar, indirimler Xbox'ta yok demişti.". Artık %50 indirimle bile 1600TL'ye geliyor bazı oyunlar.

Doğru söylemiş. PS’teki fiyatlar gerçekten de Xbox’ta yok. Daha ucuzları var.
O cümlenin devamı "PS'de fiyatlar daha uygun ve indirimler daha fazla." şeklindeydi hocam. Baya bir araştırmanın ardından bu sonuca erişmiş o arkadaş. Alel acele yazınca cümleyi tamamlamamışım. Farklı anlaşılmış.

O cümlenin devamı "PS'de fiyatlar daha uygun ve indirimler daha fazla." şeklindeydi hocam. Baya bir araştırmanın ardından bu sonuca erişmiş o arkadaş. Alel acele yazınca cümleyi tamamlamamışım. Farklı anlaşılmış.
Yok anladım hocam ne demek istediğinizi zaten. Öylesine yazdım sadece.

TL desteği her platformdan kalksın sadece oyun da değil. Her dakika zam haberi görmekten bıktık artık. Dolar fiyatlarından bile pahalı oluyor zaten artık. Konsollar abonelik dışında ekstra cihaz maalesef artık. Konsolların amacı olan ucuza oyun oynama bizim ülkemizde geçerli olmuyor. Ve ciddi manada amacını kaybediyor. Oyun için de artık kesinlikle PC olacak sonra keyif için yatarak oynamak için vs. konsol alınabilir. PS tarafı özel oyunları beklememek için hala alınabilir. Onları beklemek istemeyen de fiyatını bilerek almalı. PS4 jenerasyonunu oynamış birisi için sadece 2-3 tane özel oyun var bunun için de lükse kaçıyor. PC'si olup ekstra parası olan beklemek istemeyenler için hala alınabilir ama onun dışında artık konsollar alınacak gibi değil tamamen lükse döndü. Amacı uyguna oyun oynamak olan bir cihazın lüks olması üzücü maalesef.

TL desteği her platformdan kalksın sadece oyun da değil. Her dakika zam haberi görmekten bıktık artık.
İlk sayfada söylemiştim. Xbox için kalkmaması lazım. Eğer öyle birşey olursa Steam gibi indie ve eski oyunlar zam yer. Xbox yerel fiyatlandırma yapmaya devam ediyor. EA, Capcom gibi istisnalar var fakat onun dışında hem mağaza fiyatlarını hem de abonelik fiyatlarını uygun tutmaya çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı