PS VR mı Meta Quest 3 mü?

Larassi1

Decapat
Makaleler
1
Yer
Zirve
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600x Gskill 1x16 2400mhz ram Sapphire Rx 6600 8gb Gigabyte b450 Aorus Elite Xpg sg40 512gb M.2 Ssd Corsair 650w Psu Wd blue 1tb Hdd
Meslek
öğrenci
Sanal gerçeklik gözlüğü alacağım ve hangi gözlüğü alacağım konusunda kararsızım. Yapabileceklerim, yapamayacaklarım ve iki gözlüğünde + -lerini belirtirseniz sevinirim. Size göre hangi gözlüğü almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meta Quest tavsiyemdir PlayStation'da VR ile oynayabildiginiz oyunalr sinirli ve bazilari kotuyken meta Quest 3 ozel oyunlari daha eglenceli bende kullaniyordum gonul rahatligiyla oneririm.

Daha doğrusu kafam PS VR'a PC desteği gelecek olması yakın zamanda bu nedenden ötürü hem PS özel oyunlar oynayabilmek hem de PC de oynayabilme özelliği biraz daha cezbetti ancak meta Quest'in karmaşık gerçekliğide olmasından dolayı çok kararsız kaldım.Meta Questtede PC'ye bağlayıp her şey yapılabilir mi vs + -leri araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Meta Quest 3 kullanıyorum. Bilgisayara ister kablolu ister kablosuz bağlanıp Steam'dan VR oyunları oynayabiliyorsun. Mobil bir cihaz olması ayrı avantaj zaten illa PC'ye ihtiyacın yok. İstersen PC'ye kablosuz bağlanıp normal şekilde kullanabiliyorsun istersen sanal olarak monitör vb. ekleyebiliyorsun. Dezavantaj olarak stok gelen kafa bandı kötü bir de pil süresi 2 saat bu sorunları toplu çözmek için powerbankli kafa bandı satılıyor hem çok daha konforlu hem de oynama süren artıyor. Başka sorun varsa istediğini sorabilirsin yardımcı olurum.

Meta Quest 3 kullanıyorum. Bilgisayara ister kablolu ister kablosuz bağlanıp Steam'dan VR oyunları oynayabiliyorsun. Mobil bir cihaz olması ayrı avantaj zaten illa PC'ye ihtiyacın yok. İstersen PC'ye kablosuz bağlanıp normal şekilde kullanabiliyorsun istersen sanal olarak monitör vb. ekleyebiliyorsun. Dezavantaj olarak stok gelen kafa bandı kötü bir de pil süresi 2 saat bu sorunları toplu çözmek için powerbankli kafa bandı satılıyor hem çok daha konforlu hem de oynama süren artıyor. Başka sorun varsa istediğini sorabilirsin yardımcı olurum.

Bilgisayara bağlayıp oynarken şarja takılımı oynuyorsunuz laptop mantığı yoksa batarya sağlığı kötü etkilenmemesi için 2 saatte bir şarjamı takıyorsunuz? PS5 alacağım bu nedenlede kafam karışık hangisini alacağım konusunda.Ve araba yarışı olarak Gran Turismo 7 alternatifi ne oynanabilir?

Bilgisayara kablolu şekilde bağlanıp oyun oynarken bir yandan da cihaz şarj oluyor. Kablosuz olarak bağlanırsan cihazın kendi bataryası bitene kadar oynarsın. Araba oyunu olarak Grid Legends var ayrıca Assetto Corsa'nın VR desteği de var.

Bilgisayara kablolu şekilde bağlanıp oyun oynarken bir yandan da cihaz şarj oluyor. Kablosuz olarak bağlanırsan cihazın kendi bataryası bitene kadar oynarsın. Araba oyunu olarak Grid Legends var ayrıca Assetto Corsa'nın VR desteği de var.

Bir de şey merak ettim PC'ye bağlayınca performansı PC mi veriyor yoksa VR ile yarı yarıyamı ve meta Store'daki bir sürü oyunun ücretsiz yüklenme metodu diye bir şey görmüştüm geliştirici modu ile hala çalışıyor mu bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı