PS VR mı Meta Quest 3 mü?

Meta Quest 2 öneririm çocuğunuz için. Mobil bir cihaz olduğundan ister PC ile ister mobil olarak oynayabilir istediği yerde. Hem çok pahalı değil hem de başlangıç için iyi bir cihaz. Başka sorunuz varsa istediğiniz gibi sorabilirsiniz. Cevaplamayı çok isterim.

Meta Quest 2 öneririm çocuğunuz için. Mobil bir cihaz olduğundan ister PC ile ister mobil olarak oynayabilir istediği yerde. Hem çok pahalı değil hem de başlangıç için iyi bir cihaz. Başka sorunuz varsa istediğiniz gibi sorabilirsiniz. Cevaplamayı çok isterim.

Strap almaya karar verdim ancak bataryalıların ömrü bana yine de az geldi batarya dedikleri şey powerbank mi oluyor powerbank bağlasam uygun olur mu ana batarya ömrünü azaltır mı?

Bataryalı kafa bandı powerbank mantığında çalışır. Bence strap almalısınız çünkü strap ağırlığı dağıtır yani çok daha konforlu olur. Bütün ağırlık normalde yüzdedir strap alırsanız ağırlık daha iyi dağılır. İllaki almak istemiyorsanız powerbank bağlayabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Bataryalı kafa bandı powerbank mantığında çalışır. Bence strap almalısınız çünkü strap ağırlığı dağıtır yani çok daha konforlu olur. Bütün ağırlık normalde yüzdedir strap alırsanız ağırlık daha iyi dağılır. İllaki almak istemiyorsanız powerbank bağlayabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Yok strap zaten alacağım ancak straplerin yanındaki batarya ömrü az geldiğinden bataryasız strap+powerbank alacağım.

Kafa bandı olarak kendi kullandığım kiwi design markasının kafa bandını önerebilirim ekstra 2-3 saat daha oynama süresi sağlıyor. Sitesinden direk alabilirsin Türkiye'ye kargoluyolar yaklaşık iki haftada geldi. Kaliteli bir kafa bandı ağırlığı kafana dağıtıyor, ayarlaması çok kolay ve bayağı konforlu. Linkini aşağıya ekledim.

Kiwi Design

Quest 3'ü aldım yaklaşık 2 haftadır bende ve dediğiniz gibi gerçekten muazzam bir şey bilgisayara bağlayınca da aşırı iyi oluyor ve oyunları da birhayli güzel yanında powerbankle kullanıyorum ama powerbanksizde normal şarjı tek kullanım için yeterli sonra mola verip akşam yine SE kullanılabiliyor sadece aksesuar almama rağmen yüz slikonu gibi vs yüzü için deri olsa daha rahat olurmuş onun dışında önereceğim kesinlikle kontrolcü korumaları alınmalı tekrardan sağ olun öneriniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı