PS VR mı Meta Quest 3 mü?

Performansı tabii ki PC veriyor. Store'daki oyunları ücretsiz yükleme olayı var ben aktif olarak kullanıyorum malum oyunlar çok pahalı gayet sorunsuz çalışıyor.

Performansı tabii ki PC veriyor. Store'daki oyunları ücretsiz yükleme olayı var ben aktif olarak kullanıyorum malum oyunlar çok pahalı gayet sorunsuz çalışıyor.

Çok teşekkür ederim en yakın sürede Quest 3 alacağım sağ ol tekrardan bilgilendirmen için.

Rica ederim başka sorun olursa yazabilrisin her zaman.

Dostum aklıma bir soru daha takıldı psvr kontrolcüleri gibi Quest 3 tede titreşim olayı gerçekçimi ve göztakip olayı var mı?

Titreşim olayı çok güzel gerçekçi. Göz takip sadece Quest Pro modelinde var.

Quest 3S çıkacakmış bir de onun hakkında ne düşünüyorsunuz teknik özellikleri açısından vs pek bir bilgide bulamadım.

Teknik bilgiler vs. belli değil şu an, ama Quest 3 modelinden daha uygun fiyatlı yani ekonomik bir model olacağını biliyorum. Mantık olarak Quest 3 modelinden daha güçsüz olur diye düşünüyorum.

Teknik bilgiler vs. belli değil şu an, ama Quest 3 modelinden daha uygun fiyatlı yani ekonomik bir model olacağını biliyorum. Mantık olarak Quest 3 modelinden daha güçsüz olur diye düşünüyorum.

Son sorum bu aldığımda yanına hangi kafa bandını önerirsiniz ve ekstra batarya dedikleri şey düz powerbankmi yoksa özel bataryalar mı var öneriniz nedir?

Kafa bandı olarak kendi kullandığım Kiwi design markasının kafa bandını önerebilirim ekstra 2-3 saat daha oynama süresi sağlıyor. Sitesinden direk alabilirsin Türkiye'ye kargoluyolar yaklaşık iki haftada geldi. Kaliteli bir kafa bandı ağırlığı kafana dağıtıyor, ayarlaması çok kolay ve bayağı konforlu. Linkini aşağıya ekledim.

Kiwi Design

Bilgisayar hangi VR modelini önerirsiniz? Ufaklığa bilgisayar aldık. Şimdi de VR istiyorum diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı