- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, elimde PS1 fat var. Çipsiz, oyun yok. Ne kadar eder?
retro cihazlar pahalı olur. Satış sitelerinde araştırmanı yapmaya bak. Bu konunun uzmanını zor bulursun. Amerika-Avrupa'da bunlara deli paralar ödüyorlar.Arkadaşlar, elimde PS1 fat var. Çipsiz, oyun yok. Ne kadar eder?
Türkiyede pek birşey etmiyor işte internette şimdi baktım 200'e bile buldumretro cihazlar pahalı olur. Satış sitelerinde araştırmanı yapmaya bak. Bu konunun uzmanını zor bulursun. Amerika-Avrupa'da bunlara deli paralar ödüyorlar.
Dediğim gibi avrupa-amerika camiasında değerliPek birşey etmez satmanızı tavsiye etmem koleksiyonluk tutarsınız çipsiz birde.
Türkiyede pek birşey etmiyor işte internette şimdi baktım 200'e bile buldum![]()
Dediğim gibi avrupa-amerika camiasında değerliYoutube'da çok fazla video var bunlar üzerine. Millet araçlarla satıyor bu retro oyun-film-cihazları.
Ben ps ve pc'den başka cihazlar görmemiş bir cahilim hocamHocam sega saturn piyasada bulunması cok daha zor bir cihaz.
Ben PS ve PC'den başka cihazlar görmemiş bir cahilim hocamömrümde bunlar dışında bir cihaza dokunmadım
sadece keyfi olarak izlerim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.