Çözüldü PS1 için çıkış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muratvfx

Hectopat
Ps1 alıp eski nostalji oyunlarını bitirmek istiyorum ancak şu anki güncel televizyonlarda uygun port var mıdır? Yani, günümüzdeki televizyonlara PS1 çıkışları uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ps1 alıp eski nostalji oyunlarını bitirmek istiyorum ancak şu anki güncel televizyonlarda uygun port var mıdır? Yani, günümüzdeki televizyonlara PS1 çıkışları uygun mudur?
Çok yeni bir TV değilse uygundur. Çok yeniyse bile bir dönüştürücü ile bağlanır.

HDMI çıkışlı PS Classic almak da mantıklı olabilir. İçindeki 20 oyuna ek tüm PS 1 oyunları kolayca yüklenebiliyor.
Çok yeni bir TV değilse uygundur. Çok yeniyse bile bir dönüştürücü ile bağlanır.

HDMI çıkışlı PS Classic almak da mantıklı olabilir. İçindeki 20 oyuna ek tüm PS 1 oyunları kolayca yüklenebiliyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı