PS2 alınır mı?

Yani illede konsolda oyun oynamak istiyorsanız ve buna yeni oyunlar bulup alacaksanız alınabilir belki. Zaten PS2 iyi bir oyun kütüphanesine sahip. Ama benim size tavsiyem; eğer bir bilgisayar sahibi iseniz bir kol alıp bilgisayara emülatör kurarak oyun oynamanız yönünde olur. Hem bu sayede PS3 oyunlarını bile oynayabilirsiniz.
 
Nostalji ve koleksiyon için keskinlikle alınır. Retro oyun oynamak içinde kesinlikle alınır. Çünkü PS2'nin efsane inanılmaz büyük bir oyun kütüphanesi var. Maddi durumunuz iyiyse alin.
 
Hoşunuza gidecekse niye alınmasın hocam? Zaten pahalı bir cihaz değil ki. Buradaki yorumlara bakmanıza gerek yok. Oynarım derseniz alırsınız, sevmezseniz satarsınız.
 
Evet nereden baslasam oncelikle ps2 hakkinda olumsuz yorum yazan yeni yetme oyun kulturu 0 kisilikleri gormezden gel PS2 almani kesinlikle tavsiye ediyorum o yillarda cikmis Bazi PS2 oyunlari taaa bugunku cikan oyunlara tas cikartir Sirf Devil may cry,God of War serisi ve Resident evil4 icin alinir. Uzun bir sure idare eder seni.
 
Bu cevabı size
1-Mühendis gözü ile,
2-2016dan beri konsol alım satımı yaparn biri olarak,
3-1999dan beri oyun konsolu koleysiyoneri olarak cevaplayamaya çalışacağım.

Ps2 hali hazırda ps2, ps1, nes, süper nes, sega master system, sega mega drive, mame, game boy, came boy color, game boya advance,atari2600,n64(test aşamasında) oyun konsollarinin oyunlarını açan, en çok satan oyun konsolu unvanını kazanan bir oyun konsoludur.

Usb flaş bellek, hardisk , cd, dvd, memory kart üzerinden sd kart çevirici arayüzleri ile oyun oynayabileceğiniz, yedek parçası bulunabilen, çok sayıda hit oyunu olan bir oyun konsoludur.

2.elde hızlı alım satımı olması da ekstra bir avantajdır.

Çevirici cihaz ile hdmi çıkışından görüntü alınabilir.

Mühendislik ekonomisine görede min.maliyet max. fayda sağlayan bir oyun konsoludur.

Cebine uygun sağlam bir konsol bulursan affetmeden alacağın nadide bir oyun konsoludur PS2.

Yazım hataları şimdiden affola.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı