PS3 uygulamalar siyah ekranda kalıyor

Hard diski biçimlendir sistem yazılımını baştan kur ayrıca önceden kuramadığını söylüyordun nasıl kurabildin sistem yazılımını?

Sanırım çözümü yok, hatanın nerede olduğunu bilseydim yeterdi.

Hard diski biçimlendir sistem yazılımını baştan kur ayrıca önceden kuramadığını söylüyordun nasıl kurabildin sistem yazılımını?
No bd cfw ile kırsam mantıken bd devre dışı olacağı için kırmam gerekicek. Cfw'nin sitesi yok dediniz bunu kırmanın hiçbir yolu yok mu yani?

Son düzenleme:
Sanırım çözümü yok, hatanın nerede olduğunu bilseydim yeterdi.

No bd CFW ile kırsam mantıken bd devre dışı olacağı için kırmam gerekecek. CFW'nin sitesi yok dediniz bunu kırmanın hiçbir yolu yok mu yani?

CFW ps3xploit.com sitesindeyken Jailbreak yapılıyordu şu an da PS3xploit. Me oldu site tam oturmadı o yüzden CFW Jailbreak yok. Oradan kurulan Hen'de stabil değil dediklerimizi yapmıyorsun yeni konu açıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
CFW ps3xploit.com sitesindeyken Jailbreak yapılıyordu şu an da PS3xploit. Me oldu site tam oturmadı o yüzden CFW Jailbreak yok. Oradan kurulan Hen'de stabil değil dediklerimizi yapmıyorsun yeni konu açıyorsun.
Dediklerinin hepsini tek tek yaptım 😁. Hiçbiri olmadı diyorum size. Diyorsun ki hddyi biçimlendir diyorum ki zaten farklı hdd taktım etki eder mi, ne tür de biçimlendirmem gerek diyorum cevap yok. Dediğiniz herşeyi yaptım heni sil et şu siteden yap cart curt hepsini yaptım olmadı. En son olarak orjinale döndüm hata devam ediyor. Sizce sorun çözülse ve dediklerinizi yapmamış olsam tekrar konu açar mıyım? Ukalalığa gerek yok bence. O dediğiniz siteden de olmadı yani 3 gündür uğraşıyorum her yolu denedim. Fark ettiyseniz konular değişiyor. İlk hdd değişimini sordum ardından güncelleştirme hatasını sordum ve bu siyah ekran konusunu sordum. Yardımcı olmak istemiyorsanız yazmayın. Hali hazırda çözülmeyen bir sorun var burda soruları da net okumuyorsunuz. OFW kırdım sorun devam ediyor diyorum Hen diyorsunuz.

Hocam bd romu değiştirdim, HDD'de de sorun aynıydı. SSD'yi kurmadan önce biçimlendirdi zaten. Çıkartıp pcye takıp biçimlemdirmem etki edecek mi? Edecekse bile formatın ne olması gerek Fat32 mi?
Farkettiyseniz dediğinizi inkar etmedim soru sordum, dediklerinizi yapmasam inanın böyle bi konu açmazdım, sorun çözülmüyor ki konu açıyorum. Bu tarz üslupla konuşulacaksa konu kitlenebilir. Forumun amacı gereği kullanmak ne zamandan beri trip olmuş orası ayrı. Bir de bi konunun altına farklı birşey yazıldığında "Bu konu için yeni konu açın" gibi söylemlerde var. Herneyse iyi forumlar.

O zaman şurayı anlatayım ve sen bana nasıl bicimlendirecegim gibi bir soru sormadın neyse.
PlayStation'dan sok HDD'yi bilgisayarına tak bilgisayarını ac ve disk yönetimine gir karşına bildirim gelecek direkt hiçbirşeyi değiştirmeden tamam de geç orada üstünde siyah çizgili bir bölüm olacak ona sağ tik yap ve yeni basit birim de direkt ileri ileri yap sadece Bu Bilgisayar uygulamasına girince gözükecek HDD o zaman kapat bilgisayarı ve HDD'yi sok PlayStation'a geri tak güncelleme USB'sini ayarlamam gerekli nasıl yapacağını biliyordun herhalde ama yinede anlatayım. USB'yi tak ve bilgisayardan USB'ye gir ve PS3 adında klasör oluştur sonra gir PS3 klasörüne ve UPDATE adında klasör oluştur ve güncelleme dosyasını at UPDATE klasörüne sonra USB'yi tak PlayStation'a ekranda ne yapmanı söyleyecek PlayStation kurulumu bitir ve tekrar dene PSN'ye girmeyi. Sony 4.89'da PSN'ye girişleri engellemiş gibi birşey duymuştum sanırsam @NOSFLOW hocam bunun hakkında konu oluşturmuştu.

Son düzenleme:
O zaman şurayı anlatayım ve sen bana nasıl bicimlendirecegim gibi bir soru sormadın neyse.
PlayStation'dan sok HDD'yi bilgisayarına tak bilgisayarını ac ve disk yönetimine gir karşına bildirim gelecek direkt hiçbirşeyi değiştirmeden tamam de geç orada üstünde siyah çizgili bir bölüm olacak ona sağ tik yap ve yeni basit birim de direkt ileri ileri yap sadece Bu Bilgisayar uygulamasına girince gözükecek HDD o zaman kapat bilgisayarı ve HDD'yi sok PlayStation'a geri tak güncelleme USB'sini ayarlamam gerekli nasıl yapacağını biliyordun herhalde ama yinede anlatayım. USB'yi tak ve bilgisayardan USB'ye gir ve PS3 adında klasör oluştur sonra gir PS3 klasörüne ve UPDATE adında klasör oluştur ve güncelleme dosyasını at UPDATE klasörüne sonra USB'yi tak PlayStation'a ekranda ne yapmanı söyleyecek PlayStation kurulumu bitir ve tekrar dene PSN'ye girmeyi. Sony 4.89'da PSN'ye girişleri engellemiş gibi birşey duymuştum @NOSFLOW hocam konu oluşturmuştu.
Hocam ben mi konu açmıştım bununla ilgili hatırlamıyorum da

@393060 hocam tek bildiğim Sony ps3 için psn girişini değiştirdiğini daha zor hale getirdiğini kırık cihazlara zorluk çıkarmak için

Hocam ben mi konu açmıştım bununla ilgili hatırlamıyorum da

@393060 hocam tek bildiğim Sony ps3 için psn girişini değiştirdiğini daha zor hale getirdiğini kırık cihazlara zorluk çıkarmak için
Sorunu çözdüm, elimde ki iki bozuk bd yi birbirleriyle topladım bir şekil çalıştırmayı başardım. Heni de kurdum şuan çalışıyor. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı