PS2'yi PC monitörüne bağlama

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Yiğenimde bir ps2 var. Monitörümü ona verdim, yeni monitör aldım Samsung 27". RGB kablo var monitöre giriyor, 3 tane renk veriyor. DVD scart kablosu gibi birşey. Bunlarla bağlıyorum monitöre, uygun mod değil gibi birşey mi ne çıkıyor, anında kayboluyor. Herhangi bir görüntü gelmiyor, sadece uygun mod değildir gibi birşey geliyor. Monitörde çalıştırmak için ps2'yi ne yapmamız gereklidir ?

PS2’ de en yüksek çözünürlük 720×576’ dür. Büyük ihtimal sizin monitörünüz de bu değeri desteklemiyor. Birde monitörde TV tuneri olması gerekiyor sizin monitörde Tuner mevcut mu? PS2lerde HZ düşürme, çözünürlük düşürme gibi bir şey söz konusu değildir. Cihaz bildiğiniz klasik uydu alıcısı mantığına sahip ( görüntü çıkısından bahsediyorum). NTSC ya da PAL sistemini TV de değiştirip deneyin, büyük ihtimal yine olmayacaktır, ama denemiş olursunuz sadece.

Bazı oyunlarda 1080i'ye çıkabiliyorsunuz. Mesela Grand Turismo 4.
Sevgili Süper Moderator, video çıkış sinyali belli olan bir ürünün nasıl 1080p olduğunu anlatır mısın? PS3 oyunları bile 720p çözünürlüklü oyunlar oynatırken (sakın 1080p deme video desteği 1080P) ps2 nasıl 1080 oynatıyor, bunu açıklayabilir misin?

Sevgili Süper Moderator, video çıkış sinyali belli olan bir ürünün nasıl 1080p olduğunu anlatır mısın? PS3 oyunları bile 720p çözünürlüklü oyunlar oynatırken (sakın 1080p deme video desteği 1080P) ps2 nasıl 1080 oynatıyor, bunu açıklayabilir misin?
Arkadaş gözünüzle okuyun şunu. Arkadaş 1080i demiş, 1080p değil. i farklı p farklı. Baştan ben de p diye okudum sonra tekrar kontrol ettim ama sen daha alıntıladığın mesajı kontrol etmemişsin ya da zır cahilsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı