PS3 alınır mı?

Okan öz

Hectopat
Yer
Mannheim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu konuyu uzun zamandır ailece düşünüyoruz aileme söz verdiğim gibi denemeden 489 puan alıp 1. olmasam bile 2. oldum.

Ve oyun konsolu almak istiyorum 1500 bütce ile PS3 alınır mı oynayacagım. Oyunlar yeni nesil olup olmaması benim pek umrumda değil yani ara sıra canım sıkılınca GTA 5'ya da pes falan oynamak istiyorum. Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu uzun zamandır ailece düşünüyoruz aileme söz verdiğim gibi denemeden 489 puan alıp 1. olmasam bile 2. oldum.

Ve oyun konsolu almak istiyorum 1500 bütce ile PS3 alınır mı oynayacagım. Oyunlar yeni nesil olup olmaması benim pek umrumda değil yani ara sıra canım sıkılınca GTA 5'ya da pes falan oynamak istiyorum. Alınır mı sizce?

Alınır. Bu arada güzel puan başarılar.

Hocam, başarınız için tebrik ederim. Bu bütçe ile Xbox One Fat kasa alabilirsiniz. Gamepass ve EA Play ile bir sürü oyunu oynayabilirsiniz. Karar sizin.

Hocam orijinal alırsınız bilgisayarcıda veya internet kafede kırdırırsınız, içine bir sürü oyun yükletirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı