PS3 alınır mı?

1500 TL'ye Letgo'da Xbox One satılıyor.
1500 TL'ye Xbox almak yerine bilgisayarını geliştirip üstüne bir de Game Pass alıp oynayabilir. Bunun olayı zaten exclusive oyunlar. Bence PS3'ü 1000 TL altı bir fiyatta bulursa kesinlikle almalıdır.
Özel oyunlar için alınabilir ben de almak istiyorum.
Xbox'a geçtiğimden beri hasretini çekiyorum :( .

Şu an bilgisayarımdan fazla memnun değilim. Canım sıkılıyor. Aşağıdaki linkte verilen ürünü alsam nasıl olur? Yaza kadar biriktirip almak istiyorum. Ne dersiniz?

- https://www.hepsiburada.com/sony-pl...onsolu-37-adet-digital-oyunlu-p-HBV00000JVNK9

Kimseyi dinlemeyin ve alın. Emin olun çok iyi vakit geçireceksiniz, binlerce oyunu var cihazın ve hala bazı GTA 5 gibi oyunlarda Online desteği devam ediyor. Arkadaş bulup oynayabilirsiniz gerçekten eski olmasına rağmen çok iyi bir cihaz. Ama internetten almayın gerçekten insanlardan çok fazla para alıyorlar. Bence konsolun şu anki ederi 600 TL gibi bir şey gerçekten dikkat edin. Bazı internet siteleri var adını söylersem olmuyor forumda galiba o kırmızı ve sarı uygulamadan da bakabilirsin ama iyi bir cihaz bulmalısın. Tekrar söylüyorum gerçekten çok iyi bir konsoldur.

Şu an bilgisayarımdan fazla memnun değilim. Canım sıkılıyor. Aşağıdaki linkte verilen ürünü alsam nasıl olur? Yaza kadar biriktirip almak istiyorum. Ne dersiniz?

- https://www.hepsiburada.com/sony-pl...onsolu-37-adet-digital-oyunlu-p-HBV00000JVNK9

O fiyata az daha ekleyip PS3 yerine sizin gösterdiğiniz ürün gibi 2.el Xbox One almanı öneririm veya 2.el PS4.
Xbox One S nasıldır? 2 bin TL'ye satılıyor. Fiyatına değer mi?

Gayet yeterli belki kullanmazsınız ama 4K bile var özellik olarak güçlü oyunları daha ucuz.

Kimseyi dinlemeyin ve alın. Emin olun çok iyi vakit geçireceksiniz, binlerce oyunu var cihazın ve hala bazı GTA 5 gibi oyunlarda Online desteği devam ediyor. Arkadaş bulup oynayabilirsiniz gerçekten eski olmasına rağmen çok iyi bir cihaz. Ama internetten almayın gerçekten insanlardan çok fazla para alıyorlar. Bence konsolun şu anki ederi 600 TL gibi bir şey gerçekten dikkat edin. Bazı internet siteleri var adını söylersem oluyor forumda galiba o kırmızı ve sarı uygulamadan da bakabilirsin ama iyi bir cihaz bulmalısın. Tekrar söylüyorum gerçekten çok iyi bir konsoldur.

Gösterdiği ürün kırılmış olduğu için Online oynayamaz oynasa bile aylık abone olmak zorunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı