PS3 alınır mı?

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 826
Makaleler
5
Merhaba, profesyonel oyun oynamayacağım, sadece arada PES, FIFA, Blur tarzı arkadaşlar ile oynanabilecek klasik oyunları oynayacağım. PS4 veya PS5 gibi profesyonel bir şey istemiyorum, zaten profesyonel oyunları PC'de oynuyorum. Bu ürünü buldum, söylediği oyunları PS3 kaldırabilir mi? Ek olarak bu oyunlar yüklü olarak mı gelecekler?

Dediğim gibi basit oyunlar için oynanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
PES, FIFA gibi oyunlarla vakit geçirmek için alınır ama linkini verdiğiniz ürün çok pahalı. 2. elde daha ucuza bulursunuz.

Ve evet, o oyunları da kaldırır.

Merhaba, profesyonel oyun oynamayacağım, sadece arada PES, FIFA, Blur tarzı arkadaşlar ile oynanabilecek klasik oyunları oynayacağım. PS4 veya PS5 gibi profesyonel bir şey istemiyorum, zaten profesyonel oyunları PC'de oynuyorum. Bu ürünü buldum, söylediği oyunları PS3 kaldırabilir mi? Ek olarak bu oyunlar yüklü olarak mı gelecekler?

O fiyata biraz daha eklenip XBOX One alınır ve Netflix, Youtube kullanılır.

PES, FIFA gibi oyunlarla vakit geçirmek için alınır ama linkini verdiğiniz ürün çok pahalı. 2. elde daha ucuza bulursunuz.

Ve evet, o oyunları da kaldırır.
2. elde yaşadığım pislik durumlar yüzünden hiç bulaşmak istemiyorum. 0 ürünler daha hoşuma gidiyor Hepsiburada üzerinden daha iyisini bulamadım.

O fiyata biraz daha eklenip XBOX One alınır ve Netflix, Youtube kullanılır.
Biraz daha eklemek istemiyorum zaten amacım Netflix veya Youtube açmak değil arada arkadaşlar ile oynamak.

2. elde yaşadığım pislik durumlar yüzünden hiç bulaşmak istemiyorum. 0 ürünler daha hoşuma gidiyor Hepsiburada üzerinden daha iyisini bulamadım.

Biraz daha eklemek istemiyorum zaten amacım Netflix veya Youtube açmak değil arada arkadaşlar ile oynamak.
Ben zaten One alın demedim, Çok pahalı anlamında.

Alınır bence hocam internette 40-45 oyun barındıran PS 3'lerden alsanız daha iyi olur aynı zamanda da yazılımını Multiman veya Package Manager File ile kırabilirsiniz hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı