PS3 alınır mı?

Hocam eğer koleksiyon için alacaksanız alın fakat PS3 devrinin gelip çoktan geçtiği düşüncesindeyim. Eski oyunları oynama gibi bir düşünceniz varsa mantıklı bir seçim olur.
 
Hala taş gibi oyunlara sahip bir cihaz ancak 2. el piyasası aşırı abartı fiyatlar koydukları için uyguna bulmanız zor. Dün baktığımda hep 1100-1200 arasında dolaşıyordu fiyatlar.
 
Bence alınmaz çok uyguna gelmedikçe.Zira yeni oyunların bazıları bile PS4'te yeni nesillere göre kasıyor.Koleksiyon devri bitti artık dostum.Her şey dijitale geçti.Yapacaksan sanal kütüphanende yap.Bende o kadar çok CD var ki,sorsan koleksiyon değeri bile kalmadı.
 
Bence alınmaz çok uyguna gelmedikçe. Zira yeni oyunların bazıları bile PS4'te yeni nesillere göre kasıyor. Koleksiyon devri bitti artık dostum. Her şey dijitale geçti. Yapacaksan sanal kütüphanende yap. Bende o kadar çok CD var ki, sorsan koleksiyon değeri bile kalmadı.

Yok dostum konsol koleksiyonu yapacağım, kardeşime alacağım konsolu çok istiyor'da hem uygun, o yüzden hem de yüksek bütçeli bilgisayar alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı