PS3 alınır mı?

Xbox'un ne gibi ayrıcalıkları var?
Xbox'ta daha ucuza oyun oynarsın. Playstation'da ise daha kaliteli özel oyun oynarsın. Mesela PS3 almayı düşündüğüne göre RDR1 oynamak isteyeceksindir. Şimdi PS tarafında 900TL vermek var, Xbox tarafında 60TL vermek var gibi durumlar var. Yani eski oyun oynayacaksan Xbox fiyat anlamında bir nimet. Ama konu özel oyunlar olunca PS tarafı çok özel kalıyor.

Xbox'ta daha ucuza oyun oynarsın. PlayStation'da ise daha kaliteli özel oyun oynarsın. Mesela PS3 almayı düşündüğüne göre RDR1 oynamak isteyeceksindir. Şimdi PS tarafında 900TL vermek var, Xbox tarafında 60TL vermek var gibi durumlar var. Yani eski oyun oynayacaksan Xbox fiyat anlamında bir nimet. Ama konu özel oyunlar olunca PS tarafı çok özel kalıyor.

PS4 2. el mantıklı mı sahibinden gibi sitelerde.

Eğer GTA 6 derdin yoksa ve yeni yeni oyun oynamaya başlayacaksan 2. el PS4 almak çok kötü bir karar olmaz.

PS4 oyun anlamında ne kadar doluysa PS5'te o kadar boş şu anda.

Eğer GTA 6 derdin yoksa ve yeni yeni oyun oynamaya başlayacaksan 2. el PS4 almak çok kötü bir karar olmaz.

PS4 oyun anlamında ne kadar doluysa PS5'te o kadar boş şu anda.

Tamamdır. Uygun fiyatlı 2. el PS4 linki atabilir misiniz benim PC de DNS ayarı bozuk ticari türlü sitelere giremiyorum.

Ocak, Şubat ayı gibi PS4 fat kasa aldım 4750'ye, aşırı memnunum düşük bütçede alınacak mantıklı ve güzel bir konsol. Oyun kalitesi ve çeşiti olarak çokça dolu. RDR2, FC24, inFamous: Second Son, GoW3, GoW2018, GoW ragnarök, Street Fighter 5, TLOU serisi, Uncharted serisi, Spider-Man, Gran Turismo, Days Gone, Ghost of Tsushima gibi efsane oyunlar var.

Tamamdır. Uygun fiyatlı 2. el PS4 linki atabilir misiniz benim PC de DNS ayarı bozuk ticari türlü sitelere giremiyorum.

Hangi şehirdesiniz?

Ocak, şubat ayı gibi PS4 fat kasa aldım 4750'ye, aşırı memnunum düşük bütçede alınacak mantıklı ve güzel bir konsol. Oyun kalitesi ve çeşiti olarak çokça dolu. RDR2, FC24, infamous: Second son, GoW3, GoW2018, GoW ragnarök, Street Fighter 5, TLOU serisi, Uncharted serisi, Spider-Man, Gran Turismo, Days Gone, Ghost of Tsushima gibi efsane oyunlar var.

Hangi şehirdesiniz?

İzmir.

Ocak, şubat ayı gibi PS4 fat kasa aldım 4750'ye, aşırı memnunum düşük bütçede alınacak mantıklı ve güzel bir konsol. Oyun kalitesi ve çeşiti olarak çokça dolu. RDR2, FC24, infamous: Second son, GoW3, GoW2018, GoW ragnarök, Street Fighter 5, TLOU serisi, Uncharted serisi, Spider-Man, Gran Turismo, Days Gone, Ghost of Tsushima gibi efsane oyunlar var.

Hangi şehirdesiniz?

Bir de fat kasa ile normali arasındaki fark nedir?

PS mi istersiniz Xbox m? PS4 tarafında yan sanayi kol uyumluluğu, özel oyunlar gibi avantajlar varken Series S tarafında ise güncellik, ucuz oyun (PS indirimlerinde PS oyunlarıı da bayağı düşüyor ama Xbox'da harbi ucuzluk var) ve şu zamandan sonra çıkacak yeni nesil oyun avantajları var.

PS mi istersiniz Xbox m? PS4 tarafında yan sanayi kol uyumluluğu, özel oyunlar gibi avantajlar varken Series S tarafında ise güncellik, ucuz oyun (PS indirimlerinde PS oyunlarıı da bayağı düşüyor ama Xbox'da harbi ucuzluk var) ve şu zamandan sonra çıkacak yeni nesil oyun avantajları var.

PS4 tercih ediyorum.

Bir de fat kasa ile normali arasındaki fark nedir?

Fat kasa da parlak kasa da ısınma, fan sesi vb sorunlar varken fat kasanın mat modelinde bu sorunlar yok Slim ise en sorunsuz en kompakt modeli. Ayrıca Slim en yenisi parlak en eskisi mat ortada kalan seri. Bende parlak kasa var malum 10 yıldır bakım görmemiş ilk seri cuh1002a modeli olmasından dolayı fan sesi biraz fazla onun için bakım yapmam lazım başka bir sorunu yok bendekinin ama mümkünse Slim hatta Pro bakılmalı.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-hdmi-kablosu-hassecuretrade-1177686511/detay arkadaşın ürünü temiz duruyor ama tam cuh kodunu öğrenmek lazım. 7116 veya 7216 ise daha iyi oılur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı