PS3 alınır mı?

2010 öncesi çoğu oyunda Xbox 60 FPS alırken PS 30 FPS falan alıyor. Ayrıca PS'ın TLOU'su Uncharted'ı varsa Xbox'ın Gears'ı Halo'su var ve şahsen gears Uncharted'tan daha iyi.

O oyunları oynamadım hiç şahsen belki de seveceğim tarzdadır.

Gran Turismo 6 ile bile 100 saat oyalanırsın. Üstüne PES 13 ve blur atarsın arkadaşlarınla. GTA 4 gibi çok güzel bir oyun var. RDR1 var. 3 tane Uncharted oyunu 1 tane Last of Us var PS3'te. Üstüne üstlük 4 tane de God of War oyunu var. Daha ne olsun.

Amacınız grafik değilse mükemmel bir konsol.

GT6 nasıl oyun o kadar oynamak mümkün mü ya.

O oyunları oynamadım hiç şahsen belki de seveceğim tarzdadır.

GT6 nasıl oyun o kadar oynamak mümkün mü ya.

Şahsen şu an PS5'teki GT7'yi 110 saat oynadım ama bana GT6'nın o tadını vermedi.

2010 öncesi çoğu oyunda Xbox 60 FPS alırken PS 30 FPS falan alıyor. Ayrıca PS'ın TLOU'su Uncharted'ı varsa Xbox'ın Gears'ı Halo'su var ve şahsen gears Uncharted'tan daha iyi.

Sayamadığımiz onlarca PS özel oyunu var. Ve kaliteli Türkçe destekli oyunlar. Xbox'un ozel oyunları kötü Microsoft Games studios beceremiyor. PS de beyond oyna ınfamous oyna Türkçe. Xbox'da İngilizce too human crackdown oyna kalitesiz grafiklerle konsola lafım yok tam FPV fiyatı uygun gücü PS3'ten daha iyi 3. parti oyunlarda da çok iyi performans sunuyor ama 2 konsolu da uzun zamandır kullanmış biri olarak söylüyorum net olarak oyunsuz konsola konsol demem ben. Xboxun 7.neslindeki çoğu özel oyunu deneyimledim ama PS den sonra bı cacık etmedi.

Uncharted 2 kadar güzel bir saf aksiyon oyunu PS5'te bile yok.
Blur tarzı arkadaşlarla eğlenmelik oyun PS5'te yok.
Gran turismoda 6'daki araba çeşitliliği ne PS4 de ne de PS5'te var.
En iyi pes denilen pes13 yine PS3'te.
GTA4 yine PS4 ve PS5'te yok.
RDR 1 daha yeni PS4 ve PS5'e geldi ama yıllardır PS3'te var zaten.
Infamouslar var.
Batman Arkham City var.
Eski Call of Duty'ler var.
Portal 2 bile var.
İlk 3 God of War oyunu var.
Metal Gear Solid HD Collection'lar var.
Daha sayamadığım onca oyun var. Aradığın oyunsa PS3'te fazla fazla var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı