Sahsen ben alacagim.
500 Gb Ps3 SuperSlim. Notebook var iyi kotu ortasi. Office var. Odevleri ordan yapiyorum. 10 dk CS attiktan sonra sarmiyor vs kalkiyorum.
Bitirdigim tek oyun BF4. Diger oyunlar hep yarım kaldi.
Ps3 alip oynayamadagim Assassins Creed Serisi - Battlefield Serisi - Far Cry Serisi - Call of Duty (Sadece Captain Price efsanesini duydum ama oynamayadim) Serisi - Uncharted - Last of Us - Killzone gibi exclusive oyun da dolu.
Oyunlari Ps4 gibi pahali degil (kardeslik - rus psn nereye kadar) guzel oyunlari letgo sahibinden dh 2.el gibi hep aktif ve yenilenen urun olan yerlere bakin. Istanbul daysan spotculara bak. Letgo da cok ps3 oyun var.
Bir de ps3 kirma olayi var. Ne kadar ahlaka uygun ve Allah korkusu olan birisi nasil yapar bilmem. Zaten kirma islemi icin 50 150 arasi birsey veriyorsun. Oyun atmak parali. O kırsın ben yuklerim dersen orda Torrent ten cektigin gibi iso acip kurmak yok. Cok ugrastiran sey. Oyunu indirmen lazim. AKK var. Bence degmez. 30 liraya aldigin oyunu oyna 35 e koy. Satilmaz ise takasla. Ama cok eski oyun alma elden cikaramazsin.
Sozun ozu benim gibi az butceli ogrenci isen al bir ps3 500 Gb yada 12 Gb. (12 aldiktan sonra Gta 5 uncharted far cry fifa pes vs derken 100 150 Gb gitti. 320 ve fazla al. En fazla 400 ver. Ben 2 kol 500 Gb kutulu superslim buldum. 450 liraya. Pazarlik ile 400 e cekip alacagim. 100 oyunlara versem ( 5 6 tane alsam onlarida 4 5 oyunla takaslasam 10 oyun oluyor oyun basi 10 Tl ile 10 oyunu rahat 5 6 ayda bitiririm. GTA Far Cry gini AAA yada acik dunya oyunlarinda satmam zaten. O zamana kadar Ps5 cikar. Biraz daha 3 te oyalandiktan sonra 5 e atlarim.
Turuncu Levye de Tamer ve Enis(abi diyim benden yasca buyuk) bir soz soylediler. " Oynanmamis oyun yeni oyun." Sende katiliyorsan ps3 her yer de var. Oyunlari her yerde dolu. Bol. Ucuz. Her yerde ps kafeler var. Bence alinabilir. Ama yeni nesil oyunlar cikmayacak. Ama yeni nesil oyunlar (Exclusive olanlar [Uncharted 4 - Last of Us 2 gibi ] oyunlar %100 remastered olarak cikacak. Nasil 3'ten 4'e gecerken oyunlar remastered olarak cikti. Ps4 oyunlarida ps5 e cikacak. Benim gibi dusunuyorsan al. Ama cok fazla goruntu kalitesi bekleme. Ps cafe ye git. 1 saat GTA 5 oyna Battlefield oyna (FPS oyunlari oynayabilecekmisin diye) guzel ise al degilse alma.
PS3 halen alınır mı, alınırsa çip takılır mı?
FAT ve SLIM kasalara Cip takilir. SuperSlim kasalara takilamaz. Versiyon 3.55 yada daha dusuk is cok basit sekilde kirilabilir.