Çözüldü PS3 FAT kendini kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Merhaba, dün güzelce oyun oynuyordum, bu 3. kez oluyor. En fazla yarım saat oynamaktan sonra PS3 kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başladı. Arka tarafındaki güç düğmesinden kapatıp açınca normal oluyor ama yarım saat oyun oynayinca kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başlıyor, ne yapmalıyım?

Merhaba, dün güzelce oyun oynuyordum, bu 3. kez oluyor. En fazla yarım saat oynamaktan sonra PS3 kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başladı. Arka tarafındaki güç düğmesinden kapatıp açınca normal oluyor ama yarım saat oyun oynayinca kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başlıyor, ne yapmalıyım?
RLOD olmuş yani işlemci pinleri erimiş tamiri var ama kesin çözüm olmadığını söylüyorlar.

Arkadaşlar maalesef tamir yolunu buldu tanıdığım tamirci abi dedi getir direk getir fan tır gibi ses çıkartıyordu eğer fan yüzünden oluyorsa yaparım eğer fan yüzünden olmuyorsa cihaz tamir olmayabilir dedi tamirciye götürüp sonuçları buraya yazacağım.

Arkadaşlar maalesef tamir yolunu buldu tanıdığım tamirci abi dedi getir direk getir fan tır gibi ses çıkartıyordu eğer fan yüzünden oluyorsa yaparım eğer fan yüzünden olmuyorsa cihaz tamir olmayabilir dedi tamirciye götürüp sonuçları buraya yazacağım.
Sorun fan değil sistem işlemcinin ısındığını sanıyor ancak işlemcide sorun olduğu için fan %100 devirde dönüyor. Aynı sorun bende de var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
henüz yaptırmadım. Soğuk hava üflüyor ancak sistem ısındı uyarısı verip kendini kapatıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı