Çözüldü PS3 FAT kendini kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Merhaba, dün güzelce oyun oynuyordum, bu 3. kez oluyor. En fazla yarım saat oynamaktan sonra PS3 kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başladı. Arka tarafındaki güç düğmesinden kapatıp açınca normal oluyor ama yarım saat oyun oynayinca kendini kapatıp kırmızı ışık yanıp söndürmeye başlıyor, ne yapmalıyım?

Bende de aynı sorun var henüz yaptıramadım kaç TL tuttu acaba?
Normalde 130 tl idi ama adam beni tanıdığı için 100 tl yaptı
Sorun çözülmemiş 2 saat sonra tekar kendini kapadı adam dedi getir bakalım 1. işlemciyi yaptım ama sorun 2. işlemci deyse bir şey yapamam dedi.
Sorun çözülmemiş 2 saat sonra tekar kendini kapadı adam dedi getir bakalım 1. işlemciyi yaptım ama sorun 2. işlemci deyse bir şey yapamam dedi
Bu arada sorun grafik işlemcisindeyse bişey yapamam dedi fat kasalar 10 yıllık kasalar dedi gta 5 gibi oyunlar açmaz dedi pes fifa oynarsın anca dedi illa gta 5 gibi grafik istiyorsan super slim kullan dedi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı