Çözüldü PS3 ferrox ve multiMAN yükleme

• Konuyu başlatan Lixs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 9.966
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lixs

Hectopat
Modlanmış bir Jailbreak yapmak istiyorum.
Ferrox stabil olduğunu öğrendim bu yüzden ferrox kuracağım. Sanırım ferrox yetmiyor MultiMAN'de kurmam gerek.
İkisini kurup oyun atmayı öğrenebileceğim bir kaynak var mı?

( Kendim yapamasam bile dayıma yaptırabilirim ihtiyacım olan kaynak )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözebildik. Öncelikli olarak cihaz CFW desteklemesine rağmen 4.90 sürümüne kırık olmadan güncellendiği için HEN kurmak zorunda kaldık. Daha sonra NTFS diskleri görüntülemek için multiMAN üzerinden PFS konfigürasyonu yaptık. Konsola istenildiği gibi oyun yüklenebiliyor. PS3 kırma süreci ile ilgili bilgileri bu konuyu okuyarak öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam, sağ olun. En fazla HEN kurulumunda hata alırsınız o da düzeltilir. Akşam saatlerinde burada olurum büyük ihtimal.

Hen hatas? Ne oluyor hocam?

Tarayıcı bölümünden enabler'ı indirirken bazen hata veriyor. Öyle durumlarda tarayıcı verilerini, çerezleri sıfırlayarak tekrar deniyorsunuz. Ben 4.90 sürümünde tek seferde kurabildim ama 4.87'de 2-3 kez denediğim oldu.

Anladım sağ olun teşekkür ediyorum size.

Anladım sağ olun teşekkür ediyorum size.

Rica ederim hocam, videoda dedi mi bilmiyorum ama tarayıcı ayarları şu halde olsun.

Javascript = Açık
Ekran Kapamayı Onaylayın* = Kapalı

*Tam adını unuttum.
Ek olarak işlemlerin her tekrarında çerez bilgileri, oturum açma kaydı v.b silin.
ps3xploit.xom sayfasını yer imlerine ekleyin.

Tarih ve saat ayarları güncel olsun.

JavaScript'le ekran kapamayı nereden bulacağım?

JavaScript'le ekran kapamayı nereden bulacağım?
İnternet tarayıcısındayken üçgene basın, sağ tarafta menü açılıyor. Sayfayı yer imlerine eklemek için "select" tuşuna basmanız yeterli.

Bu arada hocam konuyla ilgili @Cruslan Hocam makale yazmış. Benim aynısını yapmam pek etik olmaz.
Eğer videoda herhangi bir sıkıntı yaşarsanız makaleden yararlanabilirsiniz. Makale 4.90 sürümleri için güncellenmiş.

007 james bond 8.2 GB.
GTA 4 10GB.
GTA 5 20GB.
Red Dead 10GB.
Tomb Raider 13GB.
Payday 2 10GB.
Medal of Honor 4.5GB
Rıde 8.5GB
Doom 3 bfg Edition 7GB.
Mortal Kombat Complete 11GB.
Blur 6 GB.
God of War'ı, II, III.
Diablo 3 11GB.

Bu arada oyunlar yavaşlatırmı sistemi? 205GB boş depolama var daha kırmadım.

Hocam bu oyunları kırdıktan sonra nasıl yükleriz siza ihtiyacım olacak.

GT 5 için mecbur 32 GB alacağım.

@koztrue hocam hen indi multiMAN pkg yi USB'ye attım şimdi irismanla diğer pkgler ne olacak?

Hende MultiMAN'da kuruldu.

Fazladan 2 dosya var onlar ne bilmiyorum.

@Thebf hocam flashım 16 GB.
HFW yaptım hen yüklü multiMAN yükli reactpsn yüklü.
Oyunları flashdan package Manager'a nasıl kuracağım.
Bir de flash FAT32 ayarlı insanlar 4 GB sınırı var dosyaları bölmen lazım vs diyor.

@393060

Bu arada oyunlar yavaşlatır mı sistemi? 205GB boş depolama var daha kırmadım.
Evet depolama alanının doluluk oranı artarsa performans düşer.

Bir de flash FAT32 ayarlı insanlar 4 GB sınırı var dosyaları bölmen lazım vs diyor.
Evet Hocam öyle. Kurulum için öncelikli olarak FAT32 formatında çalıştırman lazım. Eğer multiMAN'ı da kurduysanız NTFS formata çevirin (MBR Bölüm Stilinde kalacak halde.). Normal olarak PS3 NTFS formatındaki diskleri okumuyor ama IRISMAN v.b yazılımlarla config dosyaları yüklendiği için görüntüleyebiliyoruz. ReAct PSN uygulaması da lisans hatası aldığınız oyunları çalıştırmak için kullanılan bir araç.

@Lixs Hocam HEN yazılımını aktive ederken herhangi bir problemle karşılaşmıyorsunuz değil mi? Ek olarak bazen HEN kendini başlatamayabilir bu durumda sistem yeniden başlatılır, eğer böyle bir şey olursa dikkate almayın.

Son düzenleme:

Karşılaşmıyorum jocamda.
NTFS'ye çeksem 11GB'lık oyunu tek seferde atabiliyor muyum?

multiMAN yüklü ayrıca.

Hocam NTFS ile tam olarak ne yapabileceğimi yazar mısınız tam anlamadım multiMAN da kurdum.

@koztrue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…