Çözüldü PS3 ferrox ve multiMAN yükleme

• Konuyu başlatan Lixs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 9.910
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lixs

Hectopat
Modlanmış bir Jailbreak yapmak istiyorum.
Ferrox stabil olduğunu öğrendim bu yüzden ferrox kuracağım. Sanırım ferrox yetmiyor MultiMAN'de kurmam gerek.
İkisini kurup oyun atmayı öğrenebileceğim bir kaynak var mı?

( Kendim yapamasam bile dayıma yaptırabilirim ihtiyacım olan kaynak )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözebildik. Öncelikli olarak cihaz CFW desteklemesine rağmen 4.90 sürümüne kırık olmadan güncellendiği için HEN kurmak zorunda kaldık. Daha sonra NTFS diskleri görüntülemek için multiMAN üzerinden PFS konfigürasyonu yaptık. Konsola istenildiği gibi oyun yüklenebiliyor. PS3 kırma süreci ile ilgili bilgileri bu konuyu okuyarak öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4.89 a nasıl düşürücem ps camiyasında cahilim hocam anlaşıyla karşılayın :)
Estağfurullah Hocam, ne demek. Sizden ricam "Sistem Hakkında" bölümünden resim paylaşmanız. Birazcık geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Daha çok HFW alanında bilgim olduğu için araştırarak cevap veriyorum size.

Estağfurullah Hocam, ne demek. Sizden ricam "Sistem Hakkında" bölümünden resim paylaşmanız. Birazcık geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Daha çok HFW alanında bilgim olduğu için araştırarak cevap veriyorum size.
Eğer sistemde CFW kalkmış bir şekilde 4.90 sürümüne yükselttiyseniz 4.90 CFW'yi kuramazsınız maalesef ki sizde PS3'ü hızlı biçimlendirdiğinizi söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle HFW-HEN kurmanız gerekecek, bu da Ferrox'u kullanmanızı engelliyor. Yinede bütün PS3 oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz, pek sıkıntı değil anlayacağınız. Reddit'te şöyle yazıyor: "PS3 4.90 CFW sadece daha önceden CFW yüklenmiş konsollara yada tam kırma yapılmış bir ps3 konsoluna yüklenebilir. Eğer cihazınız PS3 Super Slimse hiç bir şekilde kuramazsınız."

Estağfurullah hocam, ne demek. Sizden ricam "sistem hakkında" bölümünden resim paylaşmanız. Birazcık geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Daha çok HFW alanında bilgim olduğu için araştırarak cevap veriyorum size.

Eğer sistemde CFW kalkmış bir şekilde 4.90 sürümüne yükselttiyseniz 4.90 CFW'yi kuramazsınız maalesef ki sizde PS3'ü hızlı biçimlendirdiğinizi söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle HFW-hen kurmanız gerekecek, bu da Ferrox'u kullanmanızı engelliyor. Yine de bütün PS3 oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz, pek sıkıntı değil anlayacağınız. Reddit'te şöyle yazıyor: "PS3 4.90 CFW sadece daha önceden CFW yüklenmiş konsollara ya da tam kırma yapılmış bir PS3 konsoluna yüklenebilir. Eğer cihazınız PS3 super slimse hiçbir şekilde kuramazsınız."

Sistem hakkında yok sistem bilgileri var.

Eğer sistemde CFW kalkmış bir şekilde 4.90 sürümüne yükselttiyseniz 4.90 CFW'yi kuramazsınız maalesef ki sizde PS3'ü hızlı biçimlendirdiğinizi söylüyorsunuz. Büyük ihtimalle HFW-HEN kurmanız gerekecek, bu da Ferrox'u kullanmanızı engelliyor. Yinede bütün PS3 oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz, pek sıkıntı değil anlayacağınız. Reddit'te şöyle yazıyor: "PS3 4.90 CFW sadece daha önceden CFW yüklenmiş konsollara yada tam kırma yapılmış bir ps3 konsoluna yüklenebilir. Eğer cihazınız PS3 Super Slimse hiç bir şekilde kuramazsınız."
Slim model ps3

Orayı kastettim.

Tamam, PS3 sürümünüze bakalım ona göre yönlendireyim sizi hocam. Bilin ki şu an sistemde CFW kurulu değil.

Hocam 4.90 Mac adresim gözüktüğü için fotoğraf çekmedim sürüm 4.90 yazıyor ama.

Ferrox inmiyormu bu sürüme? Packgace Maneger da kullanılmaz sanırım o zmana.

Cihazı güncelleyip biçimlendirdiğiniz için CFW kalkmış bulunuyor. 4.90 CFW yazılımını kurmak için önceki sürümlerden CFW kurulması lazım. Maalesef 4.89 sürümüne downgrade yapılmıyor. O nedenle HFW güncellemesini kurmanız lazım.

Ferrox inmiyormu bu sürüme? Packgace Maneger da kullanılmaz sanırım o zmana.

Ferrox'u kullanamazsınız maalesef. Yanlış anlamayın ama Ferrox'u istemenizin nedeni nedir acaba? HEN ile de oyunları oynayabilirsiniz bir fark olmadan.

Hfw de arayüz nasıl olucak nasıl kurucam?

Aslında bunun için detaylı bir rehber hazırlamayı planlıyorum. Yanlış bilgi vermemek adına bir araştırma yapayım, eğer downgrade etmenin bir yolunu bulursam yazarım. Olmaz ise size bir kaç adımı paylaşır, atacağım linkteki videoları izleyerek HEN yazılımını kurarsınız.

Aslında bunun için detaylı bir rehber hazırlamayı planlıyorum. Yanlış bilgi vermemek adına bir araştırma yapayım, eğer downgrade etmenin bir yolunu bulursam yazarım. Olmaz ise size bir kaç adımı paylaşır, atacağım linkteki videoları izleyerek HEN yazılımını kurarsınız.
Hendeki oyunları açmakta hen e girip playstation 3 yazan dosyaya gelip x basmakla kolaydır değilmi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı